Menyer for alle anledninger

Selskapsmeny

3 retters: kr 895,- | 4 retters: kr 975,- | 

Bryllupspakker på forespørsel

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Forretter

  • Sashimisalat

    (G,F,S,E)

    Ruccola, Avocadokrem, Mangosalsa, Soyaglace og Rischips med Chiliflakes

  • Vitello Tonato

    (E)

    Kalv indrefilet i tynne skiver med kabersbær, Søtpotetchips og Kapersmajones

  • Piggvarfilet

    (F,E,M,G)

    Spinat og Sjalottløk, Krutonger, Grønnkålchips og Hollandaise

  • Kamskjell

    (F,SK,G,M)

    Røkt lakserullade, Pastinakkpure, Eplevinagrette og Chips av Strandaskinke

Mellomretter og Hvileretter

  • Hummer og rekecocktail

    (SK,G,E)

    Srirachamajones, Avocado, Stangselleri og Sprø toast

  • Gigant Kamskjell

    (SK,G)

    Blomkål, Sprøtt bacon, Krutonger og Trøffel

  • Champagnegranite

    Serveres med jordbær og mynte

  • Ostetallerken

    (G,M,N)

    3 utvalgte oster, Fruktbrød, Syltet pære, Aprikospure og Nøtter

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Hovedretter

  • Hjort Carre og Indrefilet

    (M,SE)

    Sellerirotpuré, Potet anna, Sesongens grønnsaker, Tyttebær, Rødvinvsglace og Pastinakkchips

  • Storfe Indrefilet

    (M,E,SE)

    Bakt potetpure, Sesongens grønnsaker, Karamellisert småløk og Rødvinvsaus

  • Honningstekt Andebryst

    (M,SE,E)

    Duchessepotet, Bok choy, Endive, Syltet rødløk, Appelsinsaus og Søtpotetchips

  • Gyllenstekt Ørretfilet

    (F,S,E)

    Asparges, Blomkålpure, Confit av cherrytomater, Syltet rødløk, Bakte småpoteter og hollandaise

Desserter

  • Varm sjokoladefondant

    (G,M,E,N)

    Vaniljeis, Karamellsaus, Hasselnøtt krokan og Appelsin

  • Hvit og mørk sjokolademousse

    (M,E)

    Bringebærcoli, Sorbet, Lærdalsbringebær og Jordbær

  • Ostekake

    (E,M)

    Bringebær og portvinsgele, Crumble, Tuille og Sorbet

  • Grand Dessert

    (M,E,G)

    Ostekake, Hvit sjokolademousse, Coli, Solbærmousse, Brent hvit sjokolade, Sjokoladechips og Rosesorbet

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B

Tilvalg

  • Fingermat

    3 stk 125,-

    Storfe Indrefilet på sprø baguette med trøffelmajones, glasert løk og persille (G,M) - Serranoskinke, Brie, Honning og oregano på toast (M,G) - Laksefilet på toast med Srirachamajones, Rogn og Dill (F,G,E)

  • Eksotisk frukt og jordbær til apéritif

    kr 39,- pr. person

    Vi lager etter sesong og tilgang

  • Snacks

    kr 25,- pr. person

    Chips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)

  • Nattmat

    kr 95,- pr. person

    2 stk pølse med tilbehør (M, E)

  • Kaker

    Pris etter forespørsel på alle kaker

    Vi kan levere innenfor alle kategorier. Det er mulig å ta med egne kaker. Da tilkommer et kakehåndteringsgebyr på kr. 35,- pr person

  • DJ med proffutstyr / lydpakke og teknisk lyssetting

    Kr 22 000,-

    Atmosfærebelysning i 1 etasje og lydpakke med DJ for kvelden. Installasjon og nedrigg fra proff tekniker er inkludert

  • Lyd og Lys

    Kr 15 000,-

    Atmosfærebelysning og lydpakke for DJ med installasjon fra proff tekniker ⎪ Kun lyspakke - Kr 10 000,- ⎪ Kun lydpakke - Kr 10 000,-

  • DJ og Artister / Band

    Pris på forespørsel

    DJ fra vår samarbeidspartner. Lydpakke er ikke inkludert. DJ kan tilpasses ditt selskap. Vi kan leie inn artister og band på forespørsel.

  • Cocktailbartender / Mixolog

    Pris på forespørsel

    Proff Bartender for en kveld der kunde selv velger meny for selskapet

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B

Tapasbuffet

Kr 890,- pr. person

                                                                                      Minimum 30 personer på våre buffetter.

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Tapasbuffet (Minimum 30 personer)

  • Okse Indrefilet med skogsopp og trøffel

    (M)

  • Kjøttboller med tomatsaus og basilikum

    (M,E,G)

  • Kyllinglårfilet med BBQ og Chipotle

    (M,E)

  • Kanaripoteter med rød paprikasaus

  • Scampi spyd med chili, ingefær, hvitløk og lime

    (SK,M)

  • Spicy laks med avocadosalat og alfaspirer

    (F,S,G)

  • Tortilla med røkt laks, koriander, aioli og rødløk

    (G,E,F)

  • Grillet hvitløksbaguette med chiliflakes

    (G,M)

  • Spansk vellagret serranoskinke 24 mnd

  • Manchego ost

    (M)

  • Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella

    (M)

  • Asparges, sukkerert og brokkolini salat

    (M)

  • Dampet egg med håndpillede reker, dill og sitron

    (E,S)

  • Grønne mammut oliven

  • Piementos de Padron / Stekt Padronpaprika

  • Foccacia Brød og breadsticks

    (G)

  • Klassisk Aioli

    (E)

Dessert Tapas

  • Creme Brulee

    (E,M)

  • Brownie med salt karamell og finhakkede nøtter

    (M,E,G,N)

  • Brinebærpannacotta med friske bringebær og bærsaus

    (M)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B

Grill med tapas

Kr 950,- pr. person

                                                                                     Minimum 30 personer på våre buffetter.

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

I menypris inngår leie av lokale og personale.


Grill med Tapas (Minimum 30 personer)

  • Grillspyd med Entrecote, timian og hvitløk

    (M)

  • Spansk ostepølse med chili , Bratwurst og Lammepølse

    (M,E,G)

  • BBQ marinert grillet kyllinglårfilet

  • Kokkens Bernaise og BBQ Saus

    (M,E)

  • Kanaripoteter med rød paprikasaus

    (M)

  • Scampi på spyd med ingefær, chili og lime

    (SK,M)

  • Spicylaks med avocadosalat og alfaspirer

    (F,S,G)

  • Tortilla med røkt laks, koriander, aioli og rødløk

    (G,E,F,S)

  • Grillet hvitløksbaguette med chiliflakes

  • Spansk vellagret serranoskinke 24 med

  • Manchego Ost

    (M)

  • Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella

    (M)

  • Asparges, sukkerert og brokkolini salat

    (M)

  • Dampet egg med håndpillede reker, dill og sitron

  • Grønne mammut oliven

  • Piementos de Padron / Stekt Padronpaprika

  • Foccacia Brød og brødsticks

    (G)

  • Klassisk Aioli

    (E)

Dessert grill tapas

  • Brownies med salt karamell og finhakkede nøtter

    (G,M,N,E)

  • Bringebær pannacotta med friske bringebær og bærsaus

    (M)

  • Sesongens frukt og bær

  • Creme Brulee

    (M,E)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B

Julebuffet

Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.


Kr 990,- pr. person

                                                                                     Minimum 30 personer på våre buffetter.

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi tilbyr blant annet:

  • Ribbe med tilhørende retter

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

  • Medisterkaker, julepølse og vossakorv

  • Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør

  • Gravet laks med sennepsdressing

  • Røkt laks med eggerøre

  • Krabbesalat med sprø toast og sitron

  • Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk

  • Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme

  • Serranoskinke

  • Sylte med grov sennep

  • Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat

Dessertbuffet

  • Multer

  • Riskrem

  • Julekaker

  • Karamell

  • Sjokolade

  • Diverse annet julegodt

Minnestund

                                                                                    Minimum 30 personer på våre buffetter.

Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal

Minnestund

  • Snitter 5 stk, kaffe og te

    kr. 490,-

    Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon ⎪ Reker i skagenrøre med ørretrogn og agurk ⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk ⎪ Grillet squash og paprika med chilimajones (vegetar) ⎪ Brie med aprikos, valnøtt og tranebærpure

  • Snitter 3 stk, karbonadesmørbrød, kaffe og te

    Kr. 490,-

    Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørredrogn og agurk⎪ Brie med aprikos, valnøtt og tranebærpure⎪ Varmt karbonadesmørbrød på grillet focaccia med remulade, stekt løk og bacon⎪

  • Smørbrød 3 stk, kaffe og Te

    kr. 495,-

    Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørretrogn og agurk⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk⎪

  • Minnestundbuffet, kaffe og te (minimum 30 personer)

    kr. 595,-

    Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver fra Troll salmon⎪Eggerøre ⎪Reker i Skagenrøre⎪Roastbeef med remulade⎪Potetsalat⎪Brie⎪Kalkunfilet ⎪Salatblanding⎪Tomatsalat med balsamico⎪Steinovnsbakt brød⎪Focaccia⎪Aioli⎪Brødsticks⎪

  • Tapasbuffet, kaffe og te (Minimum 30 personer)

    kr. 595,-

    Indrefilet av okse i skiver med kryddersmør⎪Kjøttboller med tomatsaus⎪Kyllinglårfilet med BBQ og chipotle⎪Kanaripoteter med rød paprikasaus⎪Scampi spyd med chilli, ingefær og lime⎪Spicy laks med avocadosalat og alfaspirer⎪Wrap med røkt laks, koriander og rødløk⎪Grillet hvitløksbrød med chilliflak⎪Spansk vellagret serranoskinke ⎪Manchego ost⎪Tomat i variasjon med bøffelmozarella⎪Grønn salat og sesongens marinerte grønnsaker⎪Egg med chillimajoyes og cherrytomat⎪Spicy mammutoliven med jalapeños⎪Piementos de padron⎪Focaccia brød og breadsticks ⎪Aioli

  • Marsipankake

    Kr. 80,-

  • Kringle

    Kr. 65,-

  • Marsipankake og kringle

    Kr. 105,-

  • Dessert tallerken

    Kr. 99,-

    Kjøkkensjefens utvalgte desserter servert på fat per bord

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B

Vinkart

Servert i Eckbo Selskapslokaler

I vinpris og menypris inngår leie av lokale og personale.

Musserende

  • Prosecco Brut, Italia

    695,-

    Husets

  • Descome Crémant de Bourgogne, Frankrike

    800,-

  • Champagne E. Michel Extra Brut , Frankrike

    990,-

  • Champagne Moët & Chandon Impérial Brut, Frankrike

    1500,-

  • Champagne Dom Perignon, Frankrike

    ---

    Pris etter forespørsel

Hvitvin

  • Chardonnay Chaval Moscatel, Spania

    695,-

    Husets

  • Rebenhof Vom Roten Schiefer Riesling, Tyskland

    730,-

  • Jean Claude Dagueneau Pouilly Fumé, Frankrike

    780,-

  • Saint- Romble Grande Cuvée Sancerre, Frankrike

    900,-

  • Remoissenet Chablis 2019, Frankrike

    900,-

  • Ossian 2019, Spania

    950,-

Rødvin

  • Crianza, Spania

    695,-

    Husets vin

  • Scrimaglio Barbera d’Asti Superiore, Italia

    730,-

  • Toscana Montepulciano Duca di Saragnano, Italia

    730,-

  • Valpolicella Villa Canestrari, Italia

    760,-

  • Descombe Bourgogne Pinot Noir Burgund, Frankrike

    810,-

  • Bordeaux, Graves La Quille 2020, Frankrike

    850,-

  • Ribera del Duero Pago de los Capellanes, Spania

    890,-

  • Monti Barolo Monforte D`Alba, Italia

    1250,-

Dessertvin

  • Broglia Moscato d'Asti, Italia

    95,- pr. glass

  • Villa Canestrari Alesium Recioto della Valpolicella, Italia

    120,- pr. glass

  • Old Tawny Borges Soalheira 10 år, Spania

    120,- pr. glass

  • Bordeaux, Graves Ch. de Cérons 2018, Frankrike

    140,- pr. glass

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00