22 70 34 00 ⎪   post@eckbo.no

Forretter

  • Røkt Andebryst Carpaccio

    (PI, SE, G, L, M, E)

    Grønnsakschips, pinjekjerner og spicy majones

  • Sashimi av Laks

    (SE, F, L, M, E)

    Glassnudler, Avokado Tobikorogn-Wasabi og urter

  • Breiflabbfilet

    (F, M, E)

    Champagne Beurre Blanc og spinat med chalottløk

  • Kveitefilet

    (G, F, L, M)

    Kremet blomkålpuree, aspargessalat, krutonger og korianderolje

Mellomretter

  • Ravioli med kalvekjøtt og trøffel

    (SE, L, M, E)

    Parmesanskum, rødvin– steinsoppreduksjon og gressløk

  • Røkt ørretrulade

    (RU, BY, SE, G, SES, L, M, EN)

    Guacamole, rømme , syltet løk ,ørretrogn og rugbrødtoast

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Hovedretter

  • Kronhjort Indrefilet

    (SE, L, M, E)

    Gulrot– appelsinpuree, bresert chalottløk, potet Anna og kraftig rødvinssaus

  • Lammecaree og lammefilet

    (SE, L, M, E)

    Gratinert Duschessepotet, glaserte grønnsaker Bearnaisesaus, sukkerertspirer

  • Okse Indrefilet ekstra mørnet

    (SE, L, M, E)

    Smørstekte asparges og potet Anna Glaserte småløk med østerssopp og Choronnsaus

  • Gårdsandebryst

    (SE, L, M, E)

    Smørstekt røstipotet, kremet søtpotetpuree, appelsinsaus og Bok Choy

  • Kveitefilet

    (SEN, F, L, M, E)

    Saus Hollandaise, potet duschesse, smørstekt Asparges Syltet rødløk og søtpotetpuree

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Oster

  • 4 utvalgte oster med nystekt fruktbrød og marmelade

    (WA, PI, L, M, E, N)

Desserter

  • Sjokoladefondant

    (G, L, M, E, N)

    Bær etter sesong, karamellsaus og Bourbon Vaniljeis

  • Grand dessert

    (G, L, M, E, N)

    Utvalg av kjøkkenets desserter Macron, Mousse, Sorbet, mini sjokoladefondant, bær og dekorasjoner

  • Sjokolademoussekake

    (G, L, M, E, N)

    Sprø kjeksbunn, friske bær og bærsaus

  • Mango Delight

    (G, L, M, E, N)

    Mangomousse med sprø bunn og Makron Utvalgte bær, sorbet og smakfulle dekorasjoner

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vegan

Bord/mønster

Forretter

  • Aspargessalat med spirer og syltet løk

Hovedretter

  • Bakt tomat med stekt polent og saus vierge

Desserter

  • Kokkospai med sorbet

Vegan 3-retters meny må forhåndsbestilles!

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Vegetar

Bord/mønster

Forretter

  • Aspargessalat med posjert egg og hollandaise

Hovedretter

  • Breiflabb eller kveitefilet med tilbehør som øvrige gjester

Desserter

  • Dessert som øvrige gjester

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Fingermat til Apéritif

  • Trøffeleggerøre med røkt laks og gressløk

    (G, M, E)

  • Ørretrilette på sprø toast med ørretrogn

    (G, M, E)

  • Oksehaleterrine med aprikospuree og sprø toast

    (G, M)

  • Scampi med mangosalsa og guacamole

    (SK, M)

  • Kjøttbolle av okse glasert med bbq-saus

    (SE, G, M, E)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tillegg

  • Snacks

    kr 20,- pr. person

    Chips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)

  • Eksotisk frukt

    kr 30,- pr. person

    I kombinasjon med sesong lager vi fruktfat av tilgjengelige råvarer

  • Konfekt

    kr 69,- pr. person

    3 delikate sjokoladedelikatesser (M,E,N)

  • Nattmat

    kr 79,- pr. person

    2 stk wienerpølser med tilbehør (M, E)

  • Kaker

    Pris etter forespørsel på alle kaker. Vi kan levere innenfor alle kategorier

    Grini Hjemmebakeriet sin kransekake 18 ringer, Hustes Marsipankake med bringebærfyll, Sjokolademarsipankake glasert, Sverre Sætre sin Moussekake, Kjøkkensjefens Sitronterte. (Det er mulig å ta med egne kaker. Kakegebyr for håndtering av dette er kr. 34,- pr pers)

Tapasbuffet

Servert i Eckbo Selskapslokaler

Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Bord/mønster

Tapasbuffet

  • Helstekt Tomahawk Entrecôte fra Jæren (Etter tilgjengelighet)

    (M)

  • Pata Negra Skinke

    (M)

  • Manchego
 ost

    (M)

  • Kjøttboller med tomatsaus

    (SE, E, M)

  • Gårdskyllingbryst
 med béarnaise

    (SEN, M, E)

  • 
Tomat og mozzarella

    (PI, M)

  • Ruccolasalat med Fetaoast

    (PI, M)

  • Grønne Asparges med olivenolje

    (M, PI)

  • Champignon gratinert

    (L, M, PI)

  • Wrap med røkt laks og urter

    (G, F, E, M)

  • Scampi stekt på spyd med chilli og hvitløk

    
(SE, SK, M)

  • Egg med chillimajones og bacon

    (G, M, E)

  • Olivenblanding

  • Serveres sammen med Aioli (E, M), foccaciabrød (G, M) og brødsticks (G,M)

Dessert

  • Vannbakkels med salt karamell

    (G, M, N)

  • Mango panacotta

    (L)

  • Sjokoladekake

    (M, E, N)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Grill med tapas

Servert i Eckbo Selskapslokaler

Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Bord/mønster

Grill med tapas

  • Okse Entrecote

    (M)

  • BBQ Kylling

    (M)

  • Utvalgte pølser I variasjon

    (M, E)

  • Kjøkkensjefens Bearnaise og BBQ Saus

    (M, E)

  • Scampi spyd

    (SK, M)

  • Wraps med røkt laks fra Troll Salomon

    (G, M, F)

  • Røkt Laks fra troll Salamon

    (F)

  • Pata Negra skinke

  • Tomat og Mosarella salat

    (PI, M)

  • Grønne Asparges med urter

  • Sommersalat

  • Manchego ost

    (M)

  • Oliven

  • Aioli

    (M, E)

  • Bakte amandinepoteter med hvitløk

    (M)

  • Foccaciabrød

    (G, M, E)

Dessertbuffet

  • Vannbakkels med salt karamell

    (M, E)

  • Sjokoladekake

    (M, E)

  • Panacotta med mango

    (M)

  • Jordbær

  • Vannmelon

  • Ananas

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Julebuffet

Servert i Eckbo Selskapslokaler

Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.


Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Bord/mønster

Vi tilbyr blant annet:

  • Ribbe med tilhørende retter

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

  • Medisterkaker, julepølse og vossakorv

  • Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør

  • Gravet laks med sennepsdressing

  • Røkt laks med eggerøre

  • Krabbesalat med sprø toast og sitron

  • Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk

  • Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme

  • Spekemat etter norske og spanske tradisjoner

  • Lammerull og sylte med grov sennep

  • Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat

Dessertbuffet

  • Multer

  • Riskrem

  • Julekaker

  • Karamell

  • Sjokolade

  • Diverse annet julegodt

Tradisjonell norsk buffet

Servert i Eckbo Selskapslokaler

Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Bord/mønster

Vi tilbyr:

  • Roastbiff av oksefilet med remulade

  • Norsk og spansk spekemat med flatbrød og rømme

  • Røket laks fra troll salamon med eggerøre

  • Gravet Laks med sennepsdressing

  • Langtidsbakt ørretfilet med urter

  • Håndpilla reker i skagenrøre med sprø toast

  • Tomatsalat av de beste tilgjengelige tomatene

  • Langtidsbakt lammelår med hvitløk og rosmarin

  • Entrecote helstekt servert i skiver med rødvinssaus

  • Duschessepoteter

  • Ovnsbakte rotgrønnsaker

  • Bearnaise

  • Nystekt steinovnsbrød og kuvertsmør på bordet

3 stk desserter

  • Panacotta med bær eller frukt etter sesong

  • Makroner i variasjon

  • Sjokoladekake med kokkos

Minnestund

Servert i Eckbo Selskapslokaler

Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Bord/mønster

Minnestund

  • Snitter 5 stk, kaffe og te

    kr. 400,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk ⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron ⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk ⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat ⎪ Brie med honning, nøtter og tørket frukt

  • Snitter 5 stk. og kringle eller krem/marsipankake, kaffe og te

    kr. 438,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk ⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron ⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk ⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat ⎪ Brie med honing ,nøtter og tørket frukt

  • Snitter 5 stk. og kringle og krem/marsipankake, kaffe og te

    kr. 468,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk ⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron ⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk ⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat ⎪ Brie med honing ,nøtter og tørket frukt

  • Luxus snitter og kringle eller marsipankake, kaffe og te

    kr. 510,-

    Røket Laks fra Troll Salmon med eggerøre, asparges og gressløk ⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med Lakserogn Sitron og Dill ⎪ Indrefilet av okse med Amandinepotetsalat og Trøffelolje ⎪ Bakt gårdskylling med coleslaw og sprø spirer ⎪ Fransk Brie med Aprikos, Druer, Valnøtter og Akasiehonning

  • Smørbrød 3 stk og kringle eller marsipankake, kaffe og te

    kr. 468,-

    Spiralloff med håndpillede Reker i skagenrøre sitron og dill ⎪ Mellomgrovt brød med Indreffilet av okse og potetsalat , rødløk og urter ⎪ Foccaciabrød med eggerøre og Røket Laks fra Troll Salmon

  • Tapasbuffet og kringle eller marsipankake, Kaffe og Te

    kr. 548,-

    Okse Entrecote, gårdskylling, chorizo, wraps, tomat og mozzarella, pata negra skinke, scampi, grønn salat, røkt laks, manchego ost, aioli, nystekt focaccia brød og oliven

  • Minnestund Buffet

    Kr. 468,- per pers

    Varme karbonader med stekt løk og bacon, røkt laks i skiver, eggerøre med gressløk, rekesalat med løk, urter og sitronbåter, husets roastbeef med remulade, potetsalat, brie med honning og nøtter, kyllingsalat med karrimajones og rød paprika, salatblanding med dressinger, quinoasalat, soltørket cherrytomat, nystekt steinovnbakt brød, baguette, aioli og smør. Marsipankake eller kringle

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vinkart

Servert i Eckbo Selskapslokaler

I menypris inngår leie av lokale og personale.

Bord/mønster

Musserende vin

  • Bodegas Pinord, Cava, Spania

    585,-

    + Natura, Cava Reserva, Brut Nature (SSU)

  • Cantine Pirovano, Prosecco, Italia

    585,-

    Col Mesian, Extra Brut NV (SSU)

  • Huber-Verdereau, Bourgogne Frankrike

    695,-

    Cremant Blanc de Noir, Brut NV (SSU)

  • Legras & Haas, Champagne, Frankrike

    875,-

    Millésime 2011, Blanc de Blanc Grand Cru (SSU)

Hvitvin

  • Villa Wolf, Pfalz, Tyskland

    585,-

    Riesling trocken, 2017 (SSU)

  • Domaine Menard, Sud-Ouest, Frankrike

    585,-

    Cuvee Marine, 2016 (SSU)

  • Didier Pabiot, Pouilly Fumé, Frankrike

    695,-

    Florilége, Sauvignon Blanc 2017 (SSU)

  • Moreau Naudet, Chablis, Frankrike

    795,-

    Les Pargeus, Villes Vignes, 2015 (SSU)

Rødvin

  • Tedeschi, Valpolicella, Italia

    585,-

    Lucchine, Superiore, 2017 (SSU)

  • Chateau Ferran, Bordeaux, Frankrike

    585,-

    Bordeaux Rouge Superior, 2016 (SSU)

  • Bodegas Pinord, Penedes, Spania

    655,-

    Chateldon Reserva, 2012 (SSU)

  • Dievole, Toscana, Italia

    675,-

    Chianti Classico 2015 (SSU)

  • Domaine du Coulet, Rhone, Frankrike

    745,-

    Petit Ours Brun, 2017 (SSU)

  • Clos du Moulin aux Moines, Bourgogne, Frankrike

    815,-

    Bourgogne Rouge aux Seurret, 2014 (SSU)

  • Saint-Cosme, Rhone, Frankrike

    975,-

    Chateauneuf du Pape 2013 (SSU)

Søtvin

  • Braida, Piemonte, Italia

    585,-

    Moscato d’Asti, Vigna Senze Nome

  • Familie Laplace, Sud-Ouest, Frankrike

    685,-

    Maydie, Tannat 2014

  • Disznoko, Tokaj, Ungarn

    750,-

    Tokaji, 5 Puttonyos, 2008

 Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00