22 70 34 00 ⎪ post@eckbo.no
3 retters: kr 890,- | 4 retters: kr 950,- |
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Forretter
Sashimisalat
(F,S,G,E)Sikkori, Avocadokrem, Mangosalsa, Soyaglace og rischips med chiliflakes
Gyllenstekt Kamskjell og Røkt Lakserullade
(SK,M,L,G,F)Pastinakkpure, Serranochips, Eple og trøffelvinagrette med Grønn urteolje
Bresaola med pepperotkrem
(M,L)Historiske tomater, Parmesanchips, Balsamicoreduksjon og Basilikum
Piggvarfilet
(F,M,L,E)Ertepuré, sesongens grønnsaker og hollandaise
Mellomretter og Hvileretter
Tartar av Frøya laks
(F,E,G,M)Urtekrem, Krutonger, Richips
Hummer og rekecocktail
(SK,G,SE,E)Sriracha majones, Avokado, Stangselleri og sprø toast
Champagnemousse
(E,M,L,G)Eplegele, crumble og Tuille
Ostetallerken
(M,G,N,L)3 utvalgte oster, Fruktbrød, Syltet pære, Aprikospure og nøtter
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Hovedretter
Hjort indrefilet
(M,SE)Potet anna, Sesongens grønnsaker, Østerssopp, Rødvinsglace, Tyttebær og Skorsonnerotchips
Ytrefilet og Carre av Lam
(M,E)Duchessepotet, Bakt tomat , Grillet squash og choronsaus
Storfe indrefilet
(M,SE,E)Bakt potetpure, Glaserte småløk, Østerssopp, Sesongens grønnsaker og Rødvinssaus
Andebryst fra Gårdsand
(M,L,SE)Endive, Bok choy, Kremet potetpuré og Appelsinsaus
Gyllenstekt Laksefilet
(M,L,F)Gulrotkrem, Sesongens grønnsaker, Nøttesmør og Søtpotetchips
Desserter
Varm Sjokoladefondant
(G,M,L,E)Karamellsaus, Marinerte kirsebær, Sjokoladejord og Vaniljeis
Mango og pasjonsfruktmousse
(M,G,E)Krystallisert sjokolade, Bakt ananas, Mangosaus, Hvit Sjokoladechips
Hvit og Mørk Sjokolademousse
(M,L,G,E)Sjokoladejord, Lærdalsbringebær og Marengschips
Grand Dessert
(M,L,G,E,N)Sjokoladeterrine med pistasj, Bringebærmousse , Jordbær og rose sorbet, Bærsaus, Minibakverk og pikekyss
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Tillegg
Fingermat
4 stk 115,-Oksefilet, Karamellisert småløk og trøffelmajo på sprø focaccia (G,M,E)- Serranoskinke, Brie, Honning og oregano på toast (M,G) - Tunfisktartar med chilimajones og krutonger (F,E,G) - Blinis med Røkt laks, Seterrømme og dill (F,M,L,G)
Eksotisk frukt og jordbær til apéritif
kr 35,- pr. personVi lager etter sesong og tilgang
Snacks
kr 23,- pr. personChips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)
Nattmat
kr 95,- pr. person2 stk wienerpølser med tilbehør (M, E)
Kaker
Pris etter forespørsel på alle kakerVi kan levere innenfor alle kategorier. Det er mulig å ta med egne kaker. Da tilkommer et kakehåndteringsgebyr på kr. 35,- pr person
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Kr 890,- pr. person
Minimum 30 personer på våre buffetter.
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Tapasbuffet (Minimum 30 personer)
Okse Entrecote i skiver med kryddersmør
(M)Serveres med tzatziki
Spansk vellagret serranoskinke
Manchego ost
(M)Kjøttboller med tomatsaus og basilikum
(M,E,G)Kyllinglårfilet med BBQ og chipotle
(M,E)Vårruller med asiatisk råkostsalat og sweet chili
(E,G)Spicy laks med avocadosalat og alfaspirer
(F,S,G)Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella
(M)Grønn salat og sesongens marinerte grønnsaker
(M)Wrap med røkt laks, koriander og rødløk
(G,E,F)Scampi spyd med chili, ingefær, hvitløk og lime
(SK,M)Egg med chillimajones og cherrytomat
(E,S)Marinerte mammutoliven fra Spania
Grillet hvitløksbrød med chiliflak
(G,M)Foccacia Brød og breadsticks
(G)Aioli
(E)Dessert Tapas
Kjøkkensjefens epledessert servert i norgesglass
(G,M)Brownie med salt karamell og finhakkede nøtter
(M,E,G,N)Gulrotkake med philadelphiakrem
(G,E,M)Brinebærpannacotta med friske bringebær og bærsaus
(M)Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Kr 950,- pr. person
Minimum 30 personer på våre buffetter.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Grill med Tapas (Minimum 30 personer)
Okse Entrecote marinert i hvitløk og timian
(M)BBQ marinert grillet kyllinglårfilet
Spansk ostepølse med chili , Bratwurst og Lammepølse
(M,E,G)Bernaise og BBQ Saus
(M,E)Scampi på spyd med ingefær, chili og lime
(SK,M)Wrap med røkt laks, koriander og chilimajones
(G,E,F,S)Spicylaks med avocadosalat med alfaspirer
(F,S,G)Spansk vellagret serranoskinke
Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella
(M)Marinerte grønnsaker og asparges med revet parmesan
(M)Grønn salat
Manchego og comte ost
(M)Marinerte mammutoliven fra Spania
Bakte småpoteter med hvitløkssmør
(M)Foccacia Brød og brødsticks
(G)Aioli
(E)Dessert grill tapas
Brownies med salt karamell og finhakkede nøtter
(G,M,N,E)Bringebærpannacotta med friske bringebær og bærsaus
(M)Sesongens frukt og bær
Gulrotkake med philadelphiakrem
(G,M,E,L)Jordbærkrem med friske bær
(M,G)Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.
Kr 990,- pr. person
Minimum 30 personer på våre buffetter.
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Vi tilbyr blant annet:
Ribbe med tilhørende retter
Pinnekjøtt med kålrotstappe
Medisterkaker, julepølse og vossakorv
Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør
Gravet laks med sennepsdressing
Røkt laks med eggerøre
Krabbesalat med sprø toast og sitron
Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk
Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme
Spekemat etter norske og spanske tradisjoner
Lammerull og sylte med grov sennep
Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat
Dessertbuffet
Multer
Riskrem
Julekaker
Karamell
Sjokolade
Diverse annet julegodt
Minimum 30 personer på våre buffetter.
Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal
Minnestund
Snitter 5 stk, kaffe og te
kr. 475,-Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon ⎪ Reker i skagenrøre med ørredrogn og agurk ⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk ⎪ Kalkunfilet med plommetomat og majones ⎪ Brie med aprikos, valnøtt og tranebærpure
Snitter 3 stk, karbonadesmørbrød, kaffe og te
Kr. 475,-Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørredrogn og agurk⎪ Brie med aprikos, valnøtt og tranebærpure⎪ Varmt karbonadesmørbrød på grillet focaccia med remulade, stekt løk og bacon⎪
Smørbrød 3 stk, kaffe og Te
kr. 485,-Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørretrogn og agurk⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk⎪
Minnestundbuffet, kaffe og te (minimum 30 personer)
kr. 595,-Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver fra Troll salmon⎪Eggerøre ⎪Reker i Skagenrøre⎪Roastbeef med remulade⎪Potetsalat⎪Brie⎪Kalkunfilet ⎪Salatblanding⎪Tomatsalat med balsamico⎪Steinovnsbakt brød⎪Focaccia⎪Aioli⎪Brødsticks⎪
Tapasbuffet, kaffe og te (Minimum 30 personer)
kr. 595,-Entrecote av okse i skiver med kryddersmør⎪Spansk vellagret serranoskinke⎪Manchego ⎪Grønn salat og sesongens marinerte grønnsaker⎪Wrap med røkt laks⎪Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella⎪Kjøttboller med tomatsaus og basilikum⎪Kyllinglårfilet med BBQ og chipotle⎪Scampi spyd med ingefær, chili og lime ⎪Egg med cherrytomat og chilimajones⎪⎪Marinerte mammutoliven fra Spania⎪Grillet hvitløksbrød med chiliflak⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød ⎪Aioli
Marsipankake
Kr. 75,-Kringle
Kr. 55,-Marsipankake og kringle
Kr. 99,-Dessert tallerken
Kr. 99,-Kjøkkensjefens utvalgte desserter servert på fat per bord
Kjøkkensjefens grand dessert
Kr. 175,-Servert på tallerken per person
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Musserende
Prosecco Brut, Italia
680,-Husets
Descome Crémant de Bourgogne, Frankrike
800,-Champagne Tribaut Schloesser , Frankrike
990,-Champagne Moët & Chandon Impérial Brut, Frankrike
1500,-Champagne Dom Perignon, Frankrike
---Pris etter forespørsel
Hvitvin
Chardonnay Chaval Moscatel, Spania
680,-Husets
Rebenhof Vom Roten Schiefer Riesling, Tyskland
730,-Jean Claude Dagueneau Pouilly Fumé, Frankrike
780,-Saint- Romble Grande Cuvée Sancerre, Frankrike
900,-Remoissenet Chablis 2019, Frankrike
900,-Ossian 2019, Spania
950,-Rødvin
Rioja Perica Crianza, Spania
680,-Husets vin
Scrimaglio Barbera d’Asti Superiore, Italia
730,-Toscana Montepulciano Duca di Saragnano, Italia
730,-Valpolicella Villa Canestrari, Italia
760,-Descombe Bourgogne Pinot Noir Burgund, Frankrike
810,-Bordeaux, Graves La Quille 2020, Frankrike
850,-Ribera del Duero Pago de los Capellanes, Spania
890,-Monti Barolo Monforte D`Alba, Italia
1250,-Dessertvin
Broglia Moscato d'Asti, Italia
95,- pr. glassVilla Canestrari Alesium Recioto della Valpolicella, Italia
120,- pr. glassOld Tawny Borges Soalheira 10 år, Spania
120,- pr. glassBordeaux, Graves Ch. de Cérons 2018, Frankrike
140,- pr. glassAlle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00