22 70 34 00 ⎪   post@eckbo.no

Selskapsmeny

3 retters: kr 890,- | 4 retters: kr 950,- | 

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Forretter

  • Sashimisalat

    (F,S,G,E)

    Sikkori, Avocadokrem, Mangosalsa, Soyaglace og rischips med chiliflakes

  • Gyllenstekt Kamskjell og Røkt Lakserullade

    (SK,M,L,G,F)

    Pastinakkpure, Serranochips, Eple og trøffelvinagrette med Grønn urteolje

  • Bresaola med pepperotkrem

    (M,L)

    Historiske tomater, Parmesanchips, Balsamicoreduksjon og Basilikum

  • Piggvarfilet

    (F,M,L,E)

    Ertepuré, sesongens grønnsaker og hollandaise

Mellomretter og Hvileretter

  • Tartar av Frøya laks

    (F,E,G,M)

    Urtekrem, Krutonger, Richips

  • Hummer og rekecocktail

    (SK,G,SE,E)

    Sriracha majones, Avokado, Stangselleri og sprø toast

  • Champagnemousse

    (E,M,L,G)

    Eplegele, crumble og Tuille

  • Ostetallerken

    (M,G,N,L)

    3 utvalgte oster, Fruktbrød, Syltet pære, Aprikospure og nøtter

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Hovedretter

  • Hjort indrefilet

    (M,SE)

    Potet anna, Sesongens grønnsaker, Østerssopp, Rødvinsglace, Tyttebær og Skorsonerrotchips

  • Ytrefilet og Carre av Lam

    (M,E)

    Duchessepotet, Bakt tomat , Grillet squash og choronsaus

  • Storfe indrefilet

    (M,SE,E)

    Bakt potetpure, Glaserte småløk, Østerssopp, Sesongens grønnsaker og Rødvinssaus

  • Andebryst fra Gårdsand

    (M,L,SE)

    Endive, Bok choy, Kremet potetpuré og Appelsinsaus

  • Gyllenstekt Laksefilet

    (M,L,F)

    Gulrotkrem, Sesongens grønnsaker, Nøttesmør og Søtpotetchips

Desserter

  • Varm Sjokoladefondant

    (G,M,L,E)

    Karamellsaus, Marinerte kirsebær, Sjokoladejord og Vaniljeis

  • Mango og pasjonsfruktmousse

    (M,G,E)

    Krystallisert sjokolade, Bakt ananas, Mangosaus, Hvit Sjokoladechips

  • Hvit og Mørk Sjokolademousse

    (M,L,G,E)

    Sjokoladejord, Lærdalsbringebær og Marengschips

  • Grand Dessert

    (M,L,G,E,N)

    Sjokoladeterrine med pistasj, Bringebærmousse , Jordbær og rose sorbet, Bærsaus, Minibakverk og pikekyss

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tillegg

  • Fingermat

    4 stk 115,-

    Oksefilet, Karamellisert småløk og trøffelmajo på sprø focaccia (G,M,E)- Serranoskinke, Brie, Honning og oregano på toast (M,G) - Tunfisktartar med chilimajones og krutonger (F,E,G) - Blinis med Røkt laks, Seterrømme og dill (F,M,L,G)

  • Eksotisk frukt og jordbær til apéritif

    kr 35,- pr. person

    Vi lager etter sesong og tilgang

  • Snacks

    kr 23,- pr. person

    Chips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)

  • Nattmat

    kr 95,- pr. person

    2 stk wienerpølser med tilbehør (M, E)

  • Kaker

    Pris etter forespørsel på alle kaker

    Vi kan levere innenfor alle kategorier. Det er mulig å ta med egne kaker. Da tilkommer et kakehåndteringsgebyr på kr. 35,- pr person

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tapasbuffet

Kr 890,- pr. person

                                                                                      Minimum 30 personer på våre buffetter.

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Tapasbuffet (Minimum 30 personer)

  • Okse Entrecote i skiver

    (M)

    Serveres med tzatziki

  • Spansk vellagret serranoskinke

  • Manchego og Comte ost

    (M)

  • Kjøttboller med tomatsaus og basilikum

    (M,E,G)

  • Kyllinglårfilet med dijonsennep og trøffelmajones

    (M,E)

  • Vårruller med asiatisk råkostsalat og sweet chili

    (E,G)

  • Spicy laks med avocadosalat og alfaspirer

    (F,S,G)

  • Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella

    (M)

  • Grønn salat og sesongens marinerte grønnsaker

    (M)

  • Wrap med røkt laks, koriander og rødløk

    (G,E,F)

  • Scampi spyd med chili, ingefær, hvitløk og lime

    (SK,M)

  • Egg med chillimajones og cherrytomat

    (E,S)

  • Marinerte mammumoliven fra Spania

  • Grillet hvitløksbrød med chiliflak

    (G,M)

  • Foccacia Brød og breadsticks

    (G)

  • Aioli

    (E)

Dessert Tapas

  • Kjøkkensjefens epledessert servert i norgesglass

    (G,M)

  • Brownie med salt karamell og finhakkede nøtter

    (M,E,G,N)

  • Gulrotkake med philadelphiakrem

    (G,E,M)

  • Brinebærpannacotta med friske bringebær og bærsaus

    (M)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Grill med tapas

Kr 950,- pr. person

                                                                                     Minimum 30 personer på våre buffetter.

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

I menypris inngår leie av lokale og personale.


Grill med Tapas (Minimum 30 personer)

  • Okse Entrecote marinert i hvitløk og timian

    (M)

  • BBQ marinert grillet kyllinglårfilet

  • Spansk ostepølse med chili , Bratwurst og Lammepølse

    (M,E,G)

  • Bernaise og BBQ Saus

    (M,E)

  • Scampi på spyd med ingefær, chili og lime

    (SK,M)

  • Wrap med røkt laks, koriander og chilimajones

    (G,E,F,S)

  • Spicylaks med avocadosalat med alfaspirer

    (F,S,G)

  • Spansk vellagret serranoskinke

  • Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella

    (M)

  • Marinerte grønnsaker og asparges med revet parmesan

    (M)

  • Grønn salat

  • Manchego og comte ost

    (M)

  • Marinerte mammutoliven fra Spania

  • Bakte småpoteter med hvitløkssmør

    (M)

  • Foccacia Brød og brødsticks

    (G)

  • Aioli

    (E)

Dessert grill tapas

  • Brownies med salt karamell og finhakkede nøtter

    (G,M,N,E)

  • Bringebærpannacotta med friske bringebær og bærsaus

    (M)

  • Sesongens frukt og bær

  • Gulrotkake med philadelphiakrem

    (G,M,E,L)

  • Jordbærkrem med friske bær

    (M,G)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Julebuffet

Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.


Kr 990,- pr. person

                                                                                     Minimum 30 personer på våre buffetter.

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi tilbyr blant annet:

  • Ribbe med tilhørende retter

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

  • Medisterkaker, julepølse og vossakorv

  • Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør

  • Gravet laks med sennepsdressing

  • Røkt laks med eggerøre

  • Krabbesalat med sprø toast og sitron

  • Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk

  • Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme

  • Spekemat etter norske og spanske tradisjoner

  • Lammerull og sylte med grov sennep

  • Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat

Dessertbuffet

  • Multer

  • Riskrem

  • Julekaker

  • Karamell

  • Sjokolade

  • Diverse annet julegodt

Minnestund

                                                                                    Minimum 30 personer på våre buffetter.

Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal

Minnestund

  • Snitter 5 stk, kaffe og te

    kr. 475,-

    Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon ⎪ Reker i skagenrøre med ørredrogn og agurk ⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk ⎪ Kalkunfilet med plommetomat og majones ⎪ Brie med aprikos, valnøtt og tranebærpure

  • Snitter 3 stk, karbonadesmørbrød, kaffe og te

    Kr. 475,-

    Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørredrogn og agurk⎪ Brie med aprikos, valnøtt og tranebærpure⎪ Varmt karbonadesmørbrød på grillet focaccia med remulade, stekt løk og bacon⎪

  • Smørbrød 3 stk, kaffe og Te

    kr. 485,-

    Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørretrogn og agurk⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk⎪

  • Minnestundbuffet, kaffe og te (minimum 30 personer)

    kr. 595,-

    Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver fra Troll salmon⎪Eggerøre ⎪Reker i Skagenrøre⎪Roastbeef med remulade⎪Potetsalat⎪Brie⎪Kalkunfilet ⎪Salatblanding⎪Tomatsalat med balsamico⎪Steinovnsbakt brød⎪Focaccia⎪Aioli⎪Brødsticks⎪

  • Tapasbuffet, kaffe og te (Minimum 30 personer)

    kr. 595,-

    Entrecote av okse i skiver med balsamico⎪Spansk vellagret serranoskinke⎪Manchego ⎪Grønn salat og sesongens marinerte grønnsaker⎪Wrap med røkt laks⎪Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella⎪Kjøttboller med tomatsaus og basilikum⎪Kyllinglårfilet med dijonsennep og trøffelmajones⎪Scampi spyd med ingefær, chili og lime ⎪Egg med cherrytomat og chilimajones⎪⎪Marinerte mammutoliven fra Spania⎪Grillet hvitløksbrød med chiliflak⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød ⎪Aioli

  • Marsipankake

    Kr. 75,-

  • Kringle

    Kr. 55,-

  • Marsipankake og kringle

    Kr. 99,-

  • Dessert tallerken

    Kr. 99,-

    Kjøkkensjefens utvalgte desserter servert på fat per bord

  • Kjøkkensjefens grand dessert

    Kr. 175,-

    Servert på tallerken per person

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vinkart

Servert i Eckbo Selskapslokaler

I vinpris og menypris inngår leie av lokale og personale.

Musserende

  • Prosecco Brut, Italia

    680,-

    Husets

  • Descome Crémant de Bourgogne, Frankrike

    800,-

  • Champagne Tribaut Schloesser , Frankrike

    990,-

  • Champagne Moët & Chandon Impérial Brut, Frankrike

    1500,-

  • Champagne Dom Perignon, Frankrike

    ---

    Pris etter forespørsel

Hvitvin

  • Chardonnay Chaval Moscatel, Spania

    680,-

    Husets

  • Rebenhof Vom Roten Schiefer Riesling, Tyskland

    730,-

  • Jean Claude Dagueneau Pouilly Fumé, Frankrike

    780,-

  • Saint- Romble Grande Cuvée Sancerre, Frankrike

    900,-

  • Remoissenet Chablis 2019, Frankrike

    900,-

  • Ossian 2019, Spania

    950,-

Rødvin

  • Rioja Perica Crianza, Spania

    680,-

    Husets vin

  • Scrimaglio Barbera d’Asti Superiore, Italia

    730,-

  • Toscana Montepulciano Duca di Saragnano, Italia

    730,-

  • Valpolicella Villa Canestrari, Italia

    760,-

  • Descombe Bourgogne Pinot Noir Burgund, Frankrike

    810,-

  • Bordeaux, Graves La Quille 2020, Frankrike

    850,-

  • Ribera del Duero Pago de los Capellanes, Spania

    890,-

  • Monti Barolo Monforte D`Alba, Italia

    1250,-

Dessertvin

  • Broglia Moscato d'Asti, Italia

    95,- pr. glass

  • Villa Canestrari Alesium Recioto della Valpolicella, Italia

    120,- pr. glass

  • Old Tawny Borges Soalheira 10 år, Spania

    120,- pr. glass

  • Bordeaux, Graves Ch. de Cérons 2018, Frankrike

    140,- pr. glass

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00