22 70 34 00 ⎪   post@eckbo.no

Selskapsmeny

3 retters: kr 808,- | 4 retters: kr 859,- | 5 retters: kr 985,-

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Forretter

  • Sashimi av laks fra Frøya

    (F,S,E,G)

    Soyaglace, Chilimajones, Riscrisp og Wakamesalat

  • Gyllenstekt kamskjell

    (F,G,SK,M)

    Røkt ørretrullade, Serranochips og vinagrette med eple

  • Bresola fylt med ricotta og urtekrem

    (M,L)

    Parmesanchips, Urteolje og Basilikum

  • Hel Hummerhale - Valg av denne retten 100 kr tilegg per person

    (SK,M,L,B)

    Spinat, karsesalat og kremet saus med safran

Mellomretter

  • Ceviche av kveite, ørret og kamskjell

    (F,SK)

    Mangosalsa, guacamole, ristede gresskarkjerner og chips

  • Kongekrabbe og rekecoctail

    (SK,G)

    Guacamole, mango og toast

  • Ørret tartar

    (F,L,M,G)

    Pepperotkrem, karse, dill og crisp

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Hovedretter

  • Kronhjort indrefilet

    (M,SE)

    Trekantet røstipotet, sesongens grønnsaker, østersopp og portvinsglace

  • Chateaubriand av okse indrefilet

    (M,SE,E)

    Potet duchesse, asparges og rødvinssaus

  • Andebryst schezuan

    (M,E,SE)

    Potet duchesse, bok choy, shi take og appelsinsaus

  • Reinsdyrfilet - Ved valg av denne retten er det 100 kr tillegg per person

    (M,SE)

    Potet anna, tyttebærgele, rotgrønnsaker og kraftig rødvinssaus

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Desserter

  • Flytende sjokoladefondant

    (G,E,M,L,N)

    Mørk sjokoladejord, vaniljeis og kirsebær

  • Mangomousse

    (M,N)

    Sorbet, krystallisert hvit sjokolade og multecoulis

  • Lun eplecrumble

    (M,L,G)

    Vaniljeis, karamellsaus og eplekompott

  • Grand dessert

    (M,E,N,L,G)

    Sjokolademousse, pasjonsfrukt, macron, sorbet og bær

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Fingermat til apéritif

3 stk. pr. person kr 75,- | 4 stk. pr. person kr 99,-

I menypris inngår leie av lokale og personale.

Fingermat

  • Lakserilette Med Urtesalat

    (G,M,F)

  • Sprø Toast Med Trøffeleggerøre Og Røkt Laks

    (G,M,E)

  • Blinis Med Rogn, Rømme Og Rødløk

    (G,SE)

  • Brie, Serranoskinke Og Oliven På Spyd

    (SK)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tillegg

  • Snacks

    kr 20,- pr. person

    Chips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)

  • Eksotisk frukt

    kr 30,- pr. person

    I kombinasjon med sesong lager vi fruktfat av tilgjengelige råvarer

  • Nattmat

    kr 79,- pr. person

    2 stk wienerpølser med tilbehør (M, E)

  • Kaker

    Pris etter forespørsel på alle kaker

    Vi kan levere innenfor alle kategorier. Det er mulig å ta med egne kaker. Da tilkommer et kakehåndteringsgebyr på kr. 35,- pr person

Tapasbuffet

Kr 808,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Tapasbuffet

  • Okse Entrecote

    (M)

  • Iberico Skinke

  • Manchego

    (M)

  • Albondigas

    (SE,M,E)

  • Kyllingfilet Med Trøffelmajones

    (M)

  • Chorizo

  • Grønn salat

  • Tomat og Mozarella

    (M)

  • Asparges

    (PI)

  • Wrap med Røkt Laks

    (G,E,F,S)

  • Scampi Spyd

    (SK,M)

  • Egg med Bacon

    (E,S)

  • Oliven div

  • Breadsticks

    (G)

  • Foccacia Brød

    (G)

  • Aioli

    (E)

Dessert Tapas

  • Vannbakkels med salt karamell og sjokolade

    (G,M,N)

  • Mango Panacotta med marinert mango

    (L)

  • Klassisk brownies i Biter

    (G,E,M)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Grill med tapas

Kr 808,- pr. person

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

I menypris inngår leie av lokale og personale.


Grill med Tapas

  • Okse Entrecote

    (M)

  • Utbeinet Grillet Lårfilet av Gårdskylling

    (M)

  • Debreziner , Bratwurst og Lammepølse

    (M,E)

  • Bernaise og BBQ Saus

    (M,E)

  • Scampi på spyd

    (SK,M)

  • Wrap med røkt laks

    (G,E,F,S)

  • Langtidsbakt laksefilet

    (PI,F)

  • Iberico Skinke

  • Tomat og Mozarrella

    (M)

  • Asparges

    (PI)

  • Sommersalat

  • Manchegoost

    (M)

  • Oliven div

  • Bakte småpoteter

    (M)

  • Foccacia Brød

    (G)

  • Aioli

    (E,S)

Dessert grill tapas

  • Vannbakkels med salt karamell

    (G,M,N)

  • Klassisk Brownies i biter

    (G,E,M)

  • Mango Panacotta med marinert mango

    (L)

  • Jordbær etter sesong

  • Vannmelon i biter

  • Macroner

    (N)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Julebuffet

Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.


Kr 860,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi tilbyr blant annet:

  • Ribbe med tilhørende retter

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

  • Medisterkaker, julepølse og vossakorv

  • Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør

  • Gravet laks med sennepsdressing

  • Røkt laks med eggerøre

  • Krabbesalat med sprø toast og sitron

  • Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk

  • Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme

  • Spekemat etter norske og spanske tradisjoner

  • Lammerull og sylte med grov sennep

  • Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat

Dessertbuffet

  • Multer

  • Riskrem

  • Julekaker

  • Karamell

  • Sjokolade

  • Diverse annet julegodt

Tradisjonell norsk buffet

Kr 860,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi tilbyr:

  • Roastbiff av oksefilet med remulade

  • Norsk og spansk spekemat med flatbrød og rømme

  • Røket laks fra troll salamon med eggerøre

  • Gravet Laks med sennepsdressing

  • Langtidsbakt ørretfilet med urter

  • Håndpilla reker i skagenrøre med sprø toast

  • Tomatsalat av de beste tilgjengelige tomatene

  • Langtidsbakt lammelår med hvitløk og rosmarin

  • Entrecote helstekt servert i skiver med rødvinssaus

  • Duschessepoteter

  • Ovnsbakte rotgrønnsaker

  • Bearnaise

  • Nystekt steinovnsbrød og kuvertsmør på bordet

3 stk desserter

  • Panacotta med bær eller frukt etter sesong

  • Makroner i variasjon

  • Hjemmelaget brownie

Minnestund

Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal

Minnestund

  • Snitter 5 stk, kaffe og te

    kr. 420,-

    Røket Laks med eggerøre ⎪ Reker i skagenrøre ⎪ Roastbeef med potetsalat ⎪ Kalkunfilet med tomat ⎪ Brie med aprikos

  • Snitter 3 stk, karbonadesmørbrød, kaffe og te

    420,-

    Røket Laks med eggerøre⎪ Reker i skagenrøre ⎪ Roastbeef med potetsalat ⎪ Karbonade med remulade og bacon ⎪

  • Smørbrød 3 stk, kaffe og Te

    kr. 440,-

    Røket laks med eggerøre ⎪ Reker i skagenrøre ⎪ Roastbeef med remulade ⎪

  • Minnestundbuffet, kaffe og te

    kr. 530,-

    Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver⎪Eggerøre ⎪Reker i Skagenrøre⎪Roastbeef med remulade⎪Potetsalat⎪Brie⎪Kalkunfilet ⎪Salatblanding med dressinger⎪Tomatsalat ⎪Steinovnsbakt brød⎪Focaccia⎪Aioli⎪Brødsticks⎪

  • Tapasbuffet, kaffe og te

    kr. 530,-

    Entrecote av okse ⎪Iberico Skinke⎪Manchego ⎪ Asparges⎪Wrap med røkt laks⎪Tomat og Mozarellasalat⎪Albondigas⎪Kylling - Trøffelmajones⎪Scampi spyd ⎪Egg med bacon⎪Chorizopølse ⎪Grønn salat⎪Oliven diverse⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød ⎪Aioli

  • Marsipankake

    65,-

  • Kringle

    45,-

  • Marsipankake og kringle

    85,-

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vinkart

Servert i Eckbo Selskapslokaler

I menypris inngår leie av lokale og personale.

Musserende 2021

  • Prosecco Antonio Facchin Millesimato Brut, Italia

    625,-

  • Cava Maria Casanovas, Spania

    625,-

  • Champagne Tribaut Schloesser Premier Cru, Frankrike

    940,-

Hvitvin 2021

  • Chardonnay Chaval Moscate, Spania

    625,-

  • Toscana In Bianco, Italia

    625,-

  • Galicia Laxas Albariño, Spania

    695,-

  • Alsace Riesling Moltès Tradition, Frankrike

    689,-

  • Chablis Oliver Tricon, Frankrike

    705,-

  • Oliver Tricon Burgund Blanc, Frankrike

    685,-

Rødvin 2021

  • Finca Bacara Monastrell 2020, Spania, Jumilla

    625,-

  • Eterno Toscana Barbanera, Italia

    625,-

  • Valpolicella Villa Canestrari, Italia

    685,-

  • Rioja Crianza Viña Valoria, Spania

    685,-

  • Toscana Montepulciano Duca di Saragnano, Italia

    695,-

  • Alsace Moltés Pinot Noir Tradition, Frankrike

    695,-

  • Oliver Tricon Bourgogne Pinot Noir, Frankrike

    695,-

  • Ribera del Duero Pago de los Capellanes, Spania

    725,-

  • Monti Barolo Monforte D`Alba, Italia

    995,-

Søtvin 2021

  • Catalonia Caligo Petit, Spania

    625,-

  • Veneto Alesium Recioto della Valpolicella, Italia

    725,-

  • Champagne Tribaut Instant Gourmand Sec, Frankrike

    695,-

 Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00