22 70 34 00 ⎪   post@eckbo.no

Forretter

  • Sashimi av laks fra Frøya

    (S,F,E)

    Wakamesalat, Soyaglace, chillimajones, Wasabirogn, friterte glassnudler og sprø alfaspirer

  • Gyllenstekt Kamskjell og Røkt Ørretrulade

    (M,L,B,G,SK,F)

    Pastinakkpure, Iberico Chips, Toast og Trøffelvinagrette med eple og urter

  • Kveitefilet fra Sterling

    (M,L,F,G)

    Kremet blomkålpuree, brødkrutonger med hvitløk, cherrytomatsalat med grønn urteolje, Karse og sakuramix

  • Hel Hvitvinsposjert Hummerhale fra Clearwater - Ved valg av denne retten er det 150 kr tilegg per person

    (SK,M,L,B,SE)

    Smørstekt spinat – chalotteløk , kremet skalldyrsaus med safran og sprø urtesalat

Mellomretter

  • Ravioli med oksekjøtt og Trøffel

    (M,L,SE,G,E)

    Parmesanskum, rødvin – steinsoppreduksjon og finhakket gressløk

  • Røkt Ørretrulade

    (F,M,L,RU,G)

    Guacamole, rømme , syltet løk, ørretrogn og rugbrødtoast

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Hovedretter

  • Kronhjort Indrefilet

    (M,SE)

    Gulrot-appelsinpuree, Østersopp, Asparges, Potet Anna, Rødvinssaus og syltet cherrytomat

  • Okse Indrefilet ekstra mørnet

    (M,L,SE)

    Smørstekte Aspargesbønner , Potet Anna, Sopp etter sesong , rødvinssaus og jordskokkpure

  • Gårdsandebryst

    (M,L,SE,SES)

    Smørstekt Røstipotet ,kremet søtpotetpuree, Appelsinsaus og Bok Choy

  • Reinsdyrbiff fra Røros - Ved valg av denne retten er det 100 kr tilegg per person

    (M,E,SE,L)

    Rotgrønnsaker , beter og sellerirotpuree, Steinsoppsaus , Duschessepotet , , Skogsopp og Confitert cherrytomat

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Oster

  • 4 utvalgte Oster med nystekt Fruktbrød og marmelade

    (WA,PI,L,M,E,N,G)

Desserter

  • Sjokoladefondant

    (M,L,E,G)

    Karamellsaus , vaniljeis fra iskremgården , sjokoladejord og coulies og bær etter sesong

  • Grand dessert

    (M,L,E,N,G)

    Mørk sjokolademousse , Pasjonsfruktmousse, Sjokoladejord , Pasjonsfruktgele , Macron og Bringebærsorbet

  • Variasjon av Bringebær

    (M,L)

    Bringebærmousse , Krystalisert hvit sjokolade , Bringebærsorbet , friske bringebær og oxalis

  • Mango Delight

    (M,L)

    Mangomousse med chillibakt ananas, Mangosorbet , hvit sjokolade , physalis og frisk mango

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Fingermat

  • Røkt ørret tartar med pisket creme fraiche og ørretrogn

    (G,M,F)

  • Sprø toast med trøffeleggerøre og urteblanding

    (G,M,E)

  • Oksehaleterrine på toast med aprikosmarmelade

    (G,SE)

  • Pannestekt Scampi med mangosalsa og guacamole

    (SK)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tillegg

  • Snacks

    kr 20,- pr. person

    Chips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)

  • Eksotisk frukt

    kr 30,- pr. person

    I kombinasjon med sesong lager vi fruktfat av tilgjengelige råvarer

  • Nattmat

    kr 79,- pr. person

    2 stk wienerpølser med tilbehør (M, E)

  • Kaker

    Pris etter forespørsel på alle kaker

    Vi kan levere innenfor alle kategorier. Det er mulig å ta med egne kaker. Da tilkommer et kakehåndteringsgebyr på kr. 35,- pr person

Tapasbuffet

Kr 798,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Tapasbuffet

  • Srøm Larsen spesial Entrecote

    (M)

  • Iberico Skinke

  • Manchego ost fra Garcia

    (M)

  • Kjøttboller med hvitløk og tomatsaus

    (SE,M,E)

  • Kyllingfilet med spicy bbq saus

    (M)

  • Cherrytomat og bocconchini mozarella

    (M)

  • Bulgur salat med fetaost

    (M,G)

  • Grønne asparges med hvitløk og olivenolje

    (PI)

  • Wrap med røkt laks og urter

    (G,E,F,S)

  • Stekt Scampi på spyd

    (SK,M)

  • Egg med Bacon, Gressløk og Chilimajones

    (E,S)

  • Diverse Oliven fra Spania

  • Breadsticks

    (G)

  • Foccacia Brød

    (G)

  • Aioli

    (E)

Dessert Tapas

  • Vannbakkels med salt karamell og sjokolade

    (G,M,N)

  • Mango Panacotta med marinert mango

    (L)

  • Klassisk brownies i Biter

    (G,E,M)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Grill med tapas

Kr 798,- pr. person

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

I menypris inngår leie av lokale og personale.


Grill med Tapas

  • Strøm Larsen spesial Entrecote

    (M)

  • Kyllingfilet med spicy bbq saus

    (M)

  • Debreziner , Bratwurst og spicy Lammepølse

    (M,E)

  • Bernaise og bbq saus

    (M,E)

  • Stekt Scampi på spyd

    (SK,M)

  • Wrap med røkt laks og urter

    (G,E,F,S)

  • Langtidsbakt laksefilet med pesto

    (PI,F)

  • Iberico Skinke

  • Cherrytomat og bocconchini mozarella

    (M)

  • Grønne asparges med hvitløk og olivenolje

    (PI)

  • Sommersalat

  • Manchegoost fra Garcia

    (M)

  • Diverse oliven fra spania

  • Bakte Amandinepoteter

    (M)

  • Foccacia Brød

    (G)

  • Aioli

    (E,S)

Dessert grill tapas

  • Vannbakkels med salt karamell

    (G,M,N)

  • Klassisk Brownies i biter

    (G,E,M)

  • Mango Panacotta med marinert mango

    (L)

  • Jordbær etter sesong

  • Vannmelon i biter

  • Macroner

    (N)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Julebuffet

Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.


Kr 850,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi tilbyr blant annet:

  • Ribbe med tilhørende retter

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

  • Medisterkaker, julepølse og vossakorv

  • Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør

  • Gravet laks med sennepsdressing

  • Røkt laks med eggerøre

  • Krabbesalat med sprø toast og sitron

  • Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk

  • Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme

  • Spekemat etter norske og spanske tradisjoner

  • Lammerull og sylte med grov sennep

  • Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat

Dessertbuffet

  • Multer

  • Riskrem

  • Julekaker

  • Karamell

  • Sjokolade

  • Diverse annet julegodt

Tradisjonell norsk buffet

Kr 850,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi tilbyr:

  • Roastbiff av oksefilet med remulade

  • Norsk og spansk spekemat med flatbrød og rømme

  • Røket laks fra troll salamon med eggerøre

  • Gravet Laks med sennepsdressing

  • Langtidsbakt ørretfilet med urter

  • Håndpilla reker i skagenrøre med sprø toast

  • Tomatsalat av de beste tilgjengelige tomatene

  • Langtidsbakt lammelår med hvitløk og rosmarin

  • Entrecote helstekt servert i skiver med rødvinssaus

  • Duschessepoteter

  • Ovnsbakte rotgrønnsaker

  • Bearnaise

  • Nystekt steinovnsbrød og kuvertsmør på bordet

3 stk desserter

  • Panacotta med bær eller frukt etter sesong

  • Makroner i variasjon

  • Sjokoladekake med kokkos

Minnestund

Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal

Minnestund

  • Snitter 5 stk, kaffe og te

    kr. 410,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt

  • Snitter 5 stk, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle

    kr. 449,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt

  • Snitter 5 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle

    kr. 479,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree , druer og walnøtt

  • Smørbrød 3 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle

    kr. 479,-

    Foccaciabrød med salat, eggerøre og røket laks fra troll salamon⎪ Spiralloff lett ristet I ovn med salat, håndpilla reker I skagenrøre, sitron og dill⎪Rundskåret brød med salat, Roastbeef av oksefilet, potetsalat og urter

  • Minnestundbuffet, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle

    kr. 560,-

    Varme Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver⎪eggerøre med gressløk⎪rekesalat med sitron og dill⎪Husets roastbeef med remulade⎪potetsalat⎪brie I kuber med tørket frukt og nøtter⎪kyllingsalat med karrimajones og søt paprika⎪salatblanding med dressinger⎪Byggrynsalat med soltørket cherrytomat⎪steinovnsbakt brød⎪focaccia, aioli⎪brødsticks⎪smør og Aioli

  • Tapasbuffet, Kaffe,Te og Marsipankake eller Kringle

    kr. 560,-

    Srøm Larsen spesial Entrecote (M)⎪ Iberico Skinke⎪Manchego ost fra Garcia (M)⎪Kjøttboller med hvitløk og tomatsaus (SE,M,E)⎪Kyllingfilet med spicy bbq saus (M)⎪Cherrytomat og bocconchini mozzarella⎪Bulgur salat med fetaost (M,G)⎪Grønne asparges med hvitløk og olivenolje (PI)⎪Wrap med røkt laks og urter (G,E,F,S)⎪Scampi stekt på spyd (SK,M)⎪Egg med Bacon,m Gressløk og Chilimasjones (E,S)⎪Diverse Oliven fra Spania⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød (G)⎪Aioli (E)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vinkart

Servert i Eckbo Selskapslokaler

I menypris inngår leie av lokale og personale.

Musserende vin

  • Bodegas Pinord, Cava, Spania

    595,-

    + Natura, Cava Reserva, Brut Nature NV (SSU)

  • Cantine Pirovano, Prosecco, Italia

    595,-

    Col Mesian, Extra Brut NV (SSU)

  • Huber-Verdereau, Bourgogne Frankrike

    695,-

    Cremant Blanc de Noir, Brut NV (SSU)

  • Legras & Haas, Champagne, Frankrike

    895,-

    Millésime 2011, Blanc de Blanc Grand Cru (SSU)

Hvitvin

  • Villa Wolf, Pfalz, Tyskland

    595,-

    Riesling trocken, (SSU)

  • Domaine Menard, Sud-Ouest, Frankrike

    595,-

    Cuvee Marine, (SSU)

  • Didier Pabiot, Pouilly Fumé, Frankrike

    695,-

    Florilége, Sauvignon Blanc (SSU)

  • Moreau Naudet, Chablis, Frankrike

    795,-

    Les Pargeus, Villes Vignes, (SSU)

Rødvin

  • Cantine Pirovano, Piemonte, Italia

    595,-

    Montepulciano d’Abruzzo, (SSU)

  • Tedeschi, Valpolicella, Italia

    625,-

    Lucchine, Superiore, (SSU)

  • Chateau Ferran, Bordeaux, Frankrike

    645,-

    Bordeaux Rouge Superior, (SSU)

  • Bodegas Pinord, Penedes, Spania

    665,-

    Chateldon Reserva, (SSU)

  • Dievole, Toscana, Italia

    685,-

    Chianti Classico (SSU)

  • Domaine Chaume-Arnaud, Rhone, Frankrike

    765,-

    Cotes du Rhone VIllages, Vinsobres, (SSU)

  • Clos du Moulin aux Moines, Bourgogne, Frankrike

    825,-

    Bourgogne Rouge Clos La Perrier, (SSU)

  • Saint-Cosme, Rhone, Frankrike

    885,-

    Chateauneuf du Pape (SSU)

Søtvin

  • Braida, Piemonte, Italia

    575,-

    Moscato d’Asti, Vigna Senze Nome

  • Familie Laplace, Sud-Ouest, Frankrike

    695,-

    Maydie, Tannat

  • Disznoko, Tokaj, Ungarn

    760,-

    Tokaji, 5 Puttonyos

 Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00