Forretter 2018

  • Røkt Andebryst Carpaccio

    (PI, SE, G, L, M, E)

    Grønnsakschips, pinjekjerner og spicy majones

  • Sashimi av Laks

    (SE, F, L, M, E)

    Glassnudler, Avokado Tobikorogn-Wasabi og urter

  • Breiflabbfilet

    (F, M, E)

    Champagne Beurre Blanc og spinat med chalottløk

  • Kveitefilet

    (G, F, L, M)

    Kremet blomkålpuree, aspargessalat, krutonger og korianderolje

Mellomretter 2018

  • Ravioli med kalvekjøtt og trøffel

    (SE, L, M, E)

    Parmesanskum, rødvin– steinsoppreduksjon og gressløk

  • Røkt ørretrulade

    (RU, BY, SE, G, SES, L, M, EN)

    Guacamole, rømme , syltet løk ,ørretrogn og rugbrødtoast

  • Kongekrabbe

    (SK)

    guacamole,chips,urt

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Hovedretter 2018

  • Kronhjort Indrefilet

    (SE, L, M, E)

    Gulrot– appelsinpuree, bresert chalottløk, potet Anna og kraftig rødvinssaus

  • Lammecaree og lammefilet

    (SE, L, M, E)

    Gratinert Duschessepotet, glaserte grønnsaker Bearnaisesaus, sukkerertspirer

  • Okse Indrefilet ekstra mørnet

    (SE, L, M, E)

    Smørstekte asparges og potet Anna Glaserte småløk med østerssopp og Choronnsaus

  • Gårdsandebryst

    (SE, L, M, E)

    Smørstekt røstipotet, kremet søtpotetpuree, appelsinsaus og Bok Choy

  • Kveitefilet

    (SEN, F, L, M, E)

    Saus Hollandaise, potet duschesse, smørstekt Asparges Syltet rødløk og søtpotetpuree

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Oster

  • 4 utvalgte oster med nystekt fruktbrød og marmelade

    (WA, PI, L, M, E, N)

Desserter 2018

  • Sjokoladefondant

    (G, L, M, E, N)

    Bær etter sesong, karamellsaus og Bourbon Vaniljeis

  • Grand dessert

    (G, L, M, E, N)

    Utvalg av kjøkkenets desserter Macron, Mousse, Sorbet, mini sjokoladefondant, bær og dekorasjoner

  • Sjokolademoussekake

    (G, L, M, E, N)

    Sprø kjeksbunn, friske bær og bærsaus

  • Mango Delight

    (G, L, M, E, N)

    Mangomousse med sprø bunn og Makron Utvalgte bær, sorbet og smakfulle dekorasjoner

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vegan

Forretter veg

  • Aspargessalat med spirer og syltet løk

Hovedretter veg

  • Bakt tomat med stekt polent og saus vierge

Desserter veg

  • Kokkospai med sorbet

Vegan 3-retters meny må forhåndsbestilles!

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Vegetar

Forretter veg

  • Aspargessalat med posjert egg og hollandaise

Hovedretter veg

  • Breiflabb eller kveitefilet med tilbehør som øvrige gjester

Desserter veg

  • Dessert som øvrige gjester

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Fingermat til Apéritif

  • Trøffeleggerøre med røkt laks og gressløk

    (G, M, E)

  • Ørretrilette på sprø toast med ørretrogn

    (G, M, E)

  • Oksehaleterrine med aprikospuree og sprø toast

    (G, M)

  • Scampi med mangosalsa og guacamole

    (SK, M)

  • Kjøttbolle av okse glasert med bbq-saus

    (SE, G, M, E)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tapasbuffet 2018

  • Helstekt Tomahawk Entrecôte fra Jæren (Etter tilgjengelighet)

    (M)

  • Pata Negra Skinke

    (M)

  • Manchego
 ost

    (M)

  • Kjøttboller med tomatsaus

    (SE, E, M)

  • Gårdskyllingbryst
 med béarnaise

    (SEN, M, E)

  • 
Tomat og mozzarella

    (PI, M)

  • Ruccolasalat med Fetaoast

    (PI, M)

  • Grønne Asparges med olivenolje

    (M, PI)

  • Champignon gratinert

    (L, M, PI)

  • Wrap med røkt laks og urter

    (G, F, E, M)

  • Scampi stekt på spyd med chilli og hvitløk

    
(SE, SK, M)

  • Egg med chillimajones og bacon

    (G, M, E)

  • Olivenblanding

  • Serveres sammen med Aioli (E, M), foccaciabrød (G, M) og brødsticks (G,M)

Tapasbuffet

Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Dessert

  • Vannbakkels med salt karamell

    (G, M, N)

  • Mango panacotta

    (L)

  • Sjokoladekake

    (M, E, N)

Grill med tapas

  • Okse Entrecote

    (M)

  • BBQ Kylling

    (M)

  • Utvalgte pølser I variasjon

    (M, E)

  • Kjøkkensjefens Bearnaise og BBQ Saus

    (M, E)

  • Scampi spyd

    (SK, M)

  • Wraps med røkt laks fra Troll Salomon

    (G, M, F)

  • Røkt Laks fra troll Salamon

    (F)

  • Pata Negra skinke

  • Tomat og Mosarella salat

    (PI, M)

  • Grønne Asparges med urter

  • Sommersalat

  • Manchego ost

    (M)

  • Oliven

  • Aioli

    (M, E)

  • Bakte amandinepoteter med hvitløk

    (M)

  • Foccaciabrød

    (G, M, E)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Grill med tapas

Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Dessertbuffet

  • Vannbakkels med salt karamell

    (M, E)

  • Sjokoladekake

    (M, E)

  • Panacotta med mango

    (M)

  • Jordbær

  • Vannmelon

  • Ananas

Vi tilbyr blant annet:

  • Ribbe med tilhørende retter

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

  • Medisterkaker, julepølse og vossakorv

  • Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør

  • Gravet laks med sennepsdressing

  • Røkt laks med eggerøre

  • Krabbesalat med sprø toast og sitron

  • Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk

  • Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme

  • Spekemat etter norske og spanske tradisjoner

  • Lammerull og sylte med grov sennep

  • Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Julebuffet

Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.


Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Dessertbuffet

  • Multer

  • Riskrem

  • Julekaker

  • Karamell

  • Sjokolade

  • Diverse annet julegodt

Vi tilbyr:

  • Roastbiff av oksefilet med remulade

  • Norsk og spansk spekemat med flatbrød og rømme

  • Røket laks fra troll salamon med eggerøre

  • Gravet Laks med sennepsdressing

  • Langtidsbakt ørretfilet med urter

  • Håndpilla reker i skagenrøre med sprø toast

  • Tomatsalat av de beste tilgjengelige tomatene

  • Langtidsbakt lammelår med hvitløk og rosmarin

  • Entrecote helstekt servert i skiver med rødvinssaus

  • Duschessepoteter

  • Ovnsbakte rotgrønnsaker

  • Bearnaise

  • Nystekt steinovnsbrød og kuvertsmør på bordet

Tradisjonell norsk buffet

Kr 775,- pr. person

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

3 stk desserter

  • Panacotta med bær eller frukt etter sesong

  • Makroner i variasjon

  • Hjemmelaget brownie

Musserende vin

  • Bodegas Pinord, Cava, Spania

    585,-

    + Natura, Cava Reserva, Brut Nature NV (SSU)

  • Cantine Pirovano, Prosecco, Italia

    585,-

    Col Mesian, Extra Brut NV (SSU)

  • Huber-Verdereau, Bourgogne Frankrike

    695,-

    Cremant Blanc de Noir, Brut NV (SSU)

  • Legras & Haas, Champagne, Frankrike

    875,-

    Millésime 2011, Blanc de Blanc Grand Cru (SSU)

Minnestund

Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal

Hvitvin

  • Villa Wolf, Pfalz, Tyskland

    585,-

    Riesling trocken, (SSU)

  • Domaine Menard, Sud-Ouest, Frankrike

    585,-

    Cuvee Marine, (SSU)

  • Didier Pabiot, Pouilly Fumé, Frankrike

    695,-

    Florilége, Sauvignon Blanc (SSU)

  • Moreau Naudet, Chablis, Frankrike

    795,-

    Les Pargeus, Villes Vignes, (SSU)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vinkart

I menypris inngår leie av lokale og personale.

Rødvin

  • Cantine Pirovano, Piemonte, Italia

    565,-

    Montepulciano d’Abruzzo, (SSU)

  • Tedeschi, Valpolicella, Italia

    615,-

    Lucchine, Superiore, (SSU)

  • Chateau Ferran, Bordeaux, Frankrike

    635,-

    Bordeaux Rouge Superior, (SSU)

  • Bodegas Pinord, Penedes, Spania

    655,-

    Chateldon Reserva, (SSU)

  • Dievole, Toscana, Italia

    675,-

    Chianti Classico (SSU)

  • Domaine Chaume-Arnaud, Rhone, Frankrike

    755,-

    Cotes du Rhone VIllages, Vinsobres, (SSU)

  • Clos du Moulin aux Moines, Bourgogne, Frankrike

    815,-

    Bourgogne Rouge Clos La Perrier, (SSU)

  • Saint-Cosme, Rhone, Frankrike

    875,-

    Chateauneuf du Pape (SSU)

Søtvin

  • Braida, Piemonte, Italia

    565,-

    Moscato d’Asti, Vigna Senze Nome

  • Familie Laplace, Sud-Ouest, Frankrike

    685,-

    Maydie, Tannat

  • Disznoko, Tokaj, Ungarn

    750,-

    Tokaji, 5 Puttonyos

Fingermat

  • Lakserilette Med Urtesalat

    (G,M,F)

  • Sprø Toast Med Trøffeleggerøre Og Røkt Laks

    (G,M,E)

  • Blinis Med Rogn, Rømme Og Rødløk

    (G,SE)

  • Brie, Serranoskinke Og Oliven På Spyd

    (SK)

Minnestund 2018

  • Snitter 5 stk, kaffe og te

    kr. 420,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt

  • Snitter 5 stk, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle

    kr. 459,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt

  • Snitter 5 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle

    kr. 489,-

    Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree , druer og walnøtt

  • Smørbrød 3 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle

    kr. 489,-

    Foccaciabrød med salat, eggerøre og røket laks fra troll salamon⎪ Spiralloff lett ristet I ovn med salat, håndpilla reker I skagenrøre, sitron og dill⎪Rundskåret brød med salat, Roastbeef av oksefilet, potetsalat og urter

  • Minnestundbuffet, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle

    kr. 570,-

    Varme Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver⎪eggerøre med gressløk⎪rekesalat med sitron og dill⎪Husets roastbeef med remulade⎪potetsalat⎪brie I kuber med tørket frukt og nøtter⎪kyllingsalat med karrimajones og søt paprika⎪salatblanding med dressinger⎪Byggrynsalat med soltørket cherrytomat⎪steinovnsbakt brød⎪focaccia, aioli⎪brødsticks⎪smør og Aioli

  • Tapasbuffet, Kaffe,Te og Marsipankake eller Kringle

    kr. 570,-

    Srøm Larsen spesial Entrecote (M)⎪ Iberico Skinke⎪Manchego ost fra Garcia (M)⎪Kjøttboller med hvitløk og tomatsaus (SE,M,E)⎪Kyllingfilet med spicy bbq saus (M)⎪Cherrytomat og bocconchini mozzarella⎪Bulgur salat med fetaost (M,G)⎪Grønne asparges med hvitløk og olivenolje (PI)⎪Wrap med røkt laks og urter (G,E,F,S)⎪Scampi stekt på spyd (SK,M)⎪Egg med Bacon,m Gressløk og Chilimasjones (E,S)⎪Diverse Oliven fra Spania⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød (G)⎪Aioli (E)

 Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00