22 70 34 00 ⎪ post@eckbo.no
Forretter 2018
Røkt Andebryst Carpaccio
(PI, SE, G, L, M, E)Grønnsakschips, pinjekjerner og spicy majones
Sashimi av Laks
(SE, F, L, M, E)Glassnudler, Avokado Tobikorogn-Wasabi og urter
Breiflabbfilet
(F, M, E)Champagne Beurre Blanc og spinat med chalottløk
Kveitefilet
(G, F, L, M)Kremet blomkålpuree, aspargessalat, krutonger og korianderolje
Mellomretter 2018
Ravioli med kalvekjøtt og trøffel
(SE, L, M, E)Parmesanskum, rødvin– steinsoppreduksjon og gressløk
Røkt ørretrulade
(RU, BY, SE, G, SES, L, M, EN)Guacamole, rømme , syltet løk ,ørretrogn og rugbrødtoast
Kongekrabbe
(SK)guacamole,chips,urt
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Hovedretter 2018
Kronhjort Indrefilet
(SE, L, M, E)Gulrot– appelsinpuree, bresert chalottløk, potet Anna og kraftig rødvinssaus
Lammecaree og lammefilet
(SE, L, M, E)Gratinert Duschessepotet, glaserte grønnsaker Bearnaisesaus, sukkerertspirer
Okse Indrefilet ekstra mørnet
(SE, L, M, E)Smørstekte asparges og potet Anna Glaserte småløk med østerssopp og Choronnsaus
Gårdsandebryst
(SE, L, M, E)Smørstekt røstipotet, kremet søtpotetpuree, appelsinsaus og Bok Choy
Kveitefilet
(SEN, F, L, M, E)Saus Hollandaise, potet duschesse, smørstekt Asparges Syltet rødløk og søtpotetpuree
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Oster
4 utvalgte oster med nystekt fruktbrød og marmelade
(WA, PI, L, M, E, N)Desserter 2018
Sjokoladefondant
(G, L, M, E, N)Bær etter sesong, karamellsaus og Bourbon Vaniljeis
Grand dessert
(G, L, M, E, N)Utvalg av kjøkkenets desserter Macron, Mousse, Sorbet, mini sjokoladefondant, bær og dekorasjoner
Sjokolademoussekake
(G, L, M, E, N)Sprø kjeksbunn, friske bær og bærsaus
Mango Delight
(G, L, M, E, N)Mangomousse med sprø bunn og Makron Utvalgte bær, sorbet og smakfulle dekorasjoner
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Forretter veg
Aspargessalat med spirer og syltet løk
Hovedretter veg
Bakt tomat med stekt polent og saus vierge
Desserter veg
Kokkospai med sorbet
Vegan 3-retters meny må forhåndsbestilles!
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00
Forretter veg
Aspargessalat med posjert egg og hollandaise
Hovedretter veg
Breiflabb eller kveitefilet med tilbehør som øvrige gjester
Desserter veg
Dessert som øvrige gjester
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00
Fingermat til Apéritif
Trøffeleggerøre med røkt laks og gressløk
(G, M, E)Ørretrilette på sprø toast med ørretrogn
(G, M, E)Oksehaleterrine med aprikospuree og sprø toast
(G, M)Scampi med mangosalsa og guacamole
(SK, M)Kjøttbolle av okse glasert med bbq-saus
(SE, G, M, E)Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Tapasbuffet 2018
Helstekt Tomahawk Entrecôte fra Jæren (Etter tilgjengelighet)
(M)Pata Negra Skinke
(M)Manchego ost
(M)Kjøttboller med tomatsaus
(SE, E, M)Gårdskyllingbryst med béarnaise
(SEN, M, E)Tomat og mozzarella
(PI, M)Ruccolasalat med Fetaoast
(PI, M)Grønne Asparges med olivenolje
(M, PI)Champignon gratinert
(L, M, PI)Wrap med røkt laks og urter
(G, F, E, M)Scampi stekt på spyd med chilli og hvitløk
(SE, SK, M)Egg med chillimajones og bacon
(G, M, E)Olivenblanding
Serveres sammen med Aioli (E, M), foccaciabrød (G, M) og brødsticks (G,M)
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Dessert
Vannbakkels med salt karamell
(G, M, N)Mango panacotta
(L)Sjokoladekake
(M, E, N)Grill med tapas
Okse Entrecote
(M)BBQ Kylling
(M)Utvalgte pølser I variasjon
(M, E)Kjøkkensjefens Bearnaise og BBQ Saus
(M, E)Scampi spyd
(SK, M)Wraps med røkt laks fra Troll Salomon
(G, M, F)Røkt Laks fra troll Salamon
(F)Pata Negra skinke
Tomat og Mosarella salat
(PI, M)Grønne Asparges med urter
Sommersalat
Manchego ost
(M)Oliven
Aioli
(M, E)Bakte amandinepoteter med hvitløk
(M)Foccaciabrød
(G, M, E)Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Dessertbuffet
Vannbakkels med salt karamell
(M, E)Sjokoladekake
(M, E)Panacotta med mango
(M)Jordbær
Vannmelon
Ananas
Vi tilbyr blant annet:
Ribbe med tilhørende retter
Pinnekjøtt med kålrotstappe
Medisterkaker, julepølse og vossakorv
Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør
Gravet laks med sennepsdressing
Røkt laks med eggerøre
Krabbesalat med sprø toast og sitron
Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk
Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme
Spekemat etter norske og spanske tradisjoner
Lammerull og sylte med grov sennep
Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Dessertbuffet
Multer
Riskrem
Julekaker
Karamell
Sjokolade
Diverse annet julegodt
Vi tilbyr:
Roastbiff av oksefilet med remulade
Norsk og spansk spekemat med flatbrød og rømme
Røket laks fra troll salamon med eggerøre
Gravet Laks med sennepsdressing
Langtidsbakt ørretfilet med urter
Håndpilla reker i skagenrøre med sprø toast
Tomatsalat av de beste tilgjengelige tomatene
Langtidsbakt lammelår med hvitløk og rosmarin
Entrecote helstekt servert i skiver med rødvinssaus
Duschessepoteter
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Bearnaise
Nystekt steinovnsbrød og kuvertsmør på bordet
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
3 stk desserter
Panacotta med bær eller frukt etter sesong
Makroner i variasjon
Hjemmelaget brownie
Musserende vin
Bodegas Pinord, Cava, Spania
585,-+ Natura, Cava Reserva, Brut Nature NV (SSU)
Cantine Pirovano, Prosecco, Italia
585,-Col Mesian, Extra Brut NV (SSU)
Huber-Verdereau, Bourgogne Frankrike
695,-Cremant Blanc de Noir, Brut NV (SSU)
Legras & Haas, Champagne, Frankrike
875,-Millésime 2011, Blanc de Blanc Grand Cru (SSU)
Hvitvin
Villa Wolf, Pfalz, Tyskland
585,-Riesling trocken, (SSU)
Domaine Menard, Sud-Ouest, Frankrike
585,-Cuvee Marine, (SSU)
Didier Pabiot, Pouilly Fumé, Frankrike
695,-Florilége, Sauvignon Blanc (SSU)
Moreau Naudet, Chablis, Frankrike
795,-Les Pargeus, Villes Vignes, (SSU)
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Rødvin
Cantine Pirovano, Piemonte, Italia
565,-Montepulciano d’Abruzzo, (SSU)
Tedeschi, Valpolicella, Italia
615,-Lucchine, Superiore, (SSU)
Chateau Ferran, Bordeaux, Frankrike
635,-Bordeaux Rouge Superior, (SSU)
Bodegas Pinord, Penedes, Spania
655,-Chateldon Reserva, (SSU)
Dievole, Toscana, Italia
675,-Chianti Classico (SSU)
Domaine Chaume-Arnaud, Rhone, Frankrike
755,-Cotes du Rhone VIllages, Vinsobres, (SSU)
Clos du Moulin aux Moines, Bourgogne, Frankrike
815,-Bourgogne Rouge Clos La Perrier, (SSU)
Saint-Cosme, Rhone, Frankrike
875,-Chateauneuf du Pape (SSU)
Søtvin
Braida, Piemonte, Italia
565,-Moscato d’Asti, Vigna Senze Nome
Familie Laplace, Sud-Ouest, Frankrike
685,-Maydie, Tannat
Disznoko, Tokaj, Ungarn
750,-Tokaji, 5 Puttonyos
Fingermat
Lakserilette Med Urtesalat
(G,M,F)Sprø Toast Med Trøffeleggerøre Og Røkt Laks
(G,M,E)Blinis Med Rogn, Rømme Og Rødløk
(G,SE)Brie, Serranoskinke Og Oliven På Spyd
(SK)Minnestund 2018
Snitter 5 stk, kaffe og te
kr. 420,-Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt
Snitter 5 stk, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle
kr. 459,-Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt
Snitter 5 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle
kr. 489,-Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree , druer og walnøtt
Smørbrød 3 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle
kr. 489,-Foccaciabrød med salat, eggerøre og røket laks fra troll salamon⎪ Spiralloff lett ristet I ovn med salat, håndpilla reker I skagenrøre, sitron og dill⎪Rundskåret brød med salat, Roastbeef av oksefilet, potetsalat og urter
Minnestundbuffet, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle
kr. 570,-Varme Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver⎪eggerøre med gressløk⎪rekesalat med sitron og dill⎪Husets roastbeef med remulade⎪potetsalat⎪brie I kuber med tørket frukt og nøtter⎪kyllingsalat med karrimajones og søt paprika⎪salatblanding med dressinger⎪Byggrynsalat med soltørket cherrytomat⎪steinovnsbakt brød⎪focaccia, aioli⎪brødsticks⎪smør og Aioli
Tapasbuffet, Kaffe,Te og Marsipankake eller Kringle
kr. 570,-Srøm Larsen spesial Entrecote (M)⎪ Iberico Skinke⎪Manchego ost fra Garcia (M)⎪Kjøttboller med hvitløk og tomatsaus (SE,M,E)⎪Kyllingfilet med spicy bbq saus (M)⎪Cherrytomat og bocconchini mozzarella⎪Bulgur salat med fetaost (M,G)⎪Grønne asparges med hvitløk og olivenolje (PI)⎪Wrap med røkt laks og urter (G,E,F,S)⎪Scampi stekt på spyd (SK,M)⎪Egg med Bacon,m Gressløk og Chilimasjones (E,S)⎪Diverse Oliven fra Spania⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød (G)⎪Aioli (E)
⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00