Menyer for alle anledninger
Forretter 2018
-
Røkt Andebryst Carpaccio
(PI, SE, G, L, M, E)Grønnsakschips, pinjekjerner og spicy majones
-
Sashimi av Laks
(SE, F, L, M, E)Glassnudler, Avokado Tobikorogn-Wasabi og urter
-
Breiflabbfilet
(F, M, E)Champagne Beurre Blanc og spinat med chalottløk
-
Kveitefilet
(G, F, L, M)Kremet blomkålpuree, aspargessalat, krutonger og korianderolje
Mellomretter 2018
-
Ravioli med kalvekjøtt og trøffel
(SE, L, M, E)Parmesanskum, rødvin– steinsoppreduksjon og gressløk
-
Røkt ørretrulade
(RU, BY, SE, G, SES, L, M, EN)Guacamole, rømme , syltet løk ,ørretrogn og rugbrødtoast
-
Kongekrabbe
(SK)guacamole,chips,urt
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Hovedretter 2018
-
Kronhjort Indrefilet
(SE, L, M, E)Gulrot– appelsinpuree, bresert chalottløk, potet Anna og kraftig rødvinssaus
-
Lammecaree og lammefilet
(SE, L, M, E)Gratinert Duschessepotet, glaserte grønnsaker Bearnaisesaus, sukkerertspirer
-
Okse Indrefilet ekstra mørnet
(SE, L, M, E)Smørstekte asparges og potet Anna Glaserte småløk med østerssopp og Choronnsaus
-
Gårdsandebryst
(SE, L, M, E)Smørstekt røstipotet, kremet søtpotetpuree, appelsinsaus og Bok Choy
-
Kveitefilet
(SEN, F, L, M, E)Saus Hollandaise, potet duschesse, smørstekt Asparges Syltet rødløk og søtpotetpuree
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Oster
-
4 utvalgte oster med nystekt fruktbrød og marmelade
(WA, PI, L, M, E, N)
Desserter 2018
-
Sjokoladefondant
(G, L, M, E, N)Bær etter sesong, karamellsaus og Bourbon Vaniljeis
-
Grand dessert
(G, L, M, E, N)Utvalg av kjøkkenets desserter Macron, Mousse, Sorbet, mini sjokoladefondant, bær og dekorasjoner
-
Sjokolademoussekake
(G, L, M, E, N)Sprø kjeksbunn, friske bær og bærsaus
-
Mango Delight
(G, L, M, E, N)Mangomousse med sprø bunn og Makron Utvalgte bær, sorbet og smakfulle dekorasjoner
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Forretter veg
-
Aspargessalat med spirer og syltet løk
Hovedretter veg
-
Bakt tomat med stekt polent og saus vierge
Desserter veg
-
Kokkospai med sorbet
Vegan 3-retters meny må forhåndsbestilles!
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00
Forretter veg
-
Aspargessalat med posjert egg og hollandaise
Hovedretter veg
-
Breiflabb eller kveitefilet med tilbehør som øvrige gjester
Desserter veg
-
Dessert som øvrige gjester
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00
Fingermat til Apéritif
-
Trøffeleggerøre med røkt laks og gressløk
(G, M, E) -
Ørretrilette på sprø toast med ørretrogn
(G, M, E) -
Oksehaleterrine med aprikospuree og sprø toast
(G, M) -
Scampi med mangosalsa og guacamole
(SK, M) -
Kjøttbolle av okse glasert med bbq-saus
(SE, G, M, E)
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Tapasbuffet 2018
-
Helstekt Tomahawk Entrecôte fra Jæren (Etter tilgjengelighet)
(M) -
Pata Negra Skinke
(M) -
Manchego ost
(M) -
Kjøttboller med tomatsaus
(SE, E, M) -
Gårdskyllingbryst med béarnaise
(SEN, M, E) -
Tomat og mozzarella
(PI, M) -
Ruccolasalat med Fetaoast
(PI, M) -
Grønne Asparges med olivenolje
(M, PI) -
Champignon gratinert
(L, M, PI) -
Wrap med røkt laks og urter
(G, F, E, M) -
Scampi stekt på spyd med chilli og hvitløk
(SE, SK, M) -
Egg med chillimajones og bacon
(G, M, E) -
Olivenblanding
-
Serveres sammen med Aioli (E, M), foccaciabrød (G, M) og brødsticks (G,M)
Tapasbuffet
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Dessert
-
Vannbakkels med salt karamell
(G, M, N) -
Mango panacotta
(L) -
Sjokoladekake
(M, E, N)
Grill med tapas
-
Okse Entrecote
(M) -
BBQ Kylling
(M) -
Utvalgte pølser I variasjon
(M, E) -
Kjøkkensjefens Bearnaise og BBQ Saus
(M, E) -
Scampi spyd
(SK, M) -
Wraps med røkt laks fra Troll Salomon
(G, M, F) -
Røkt Laks fra troll Salamon
(F) -
Pata Negra skinke
-
Tomat og Mosarella salat
(PI, M) -
Grønne Asparges med urter
-
Sommersalat
-
Manchego ost
(M) -
Oliven
-
Aioli
(M, E) -
Bakte amandinepoteter med hvitløk
(M) -
Foccaciabrød
(G, M, E)
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Grill med tapas
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Dessertbuffet
-
Vannbakkels med salt karamell
(M, E) -
Sjokoladekake
(M, E) -
Panacotta med mango
(M) -
Jordbær
-
Vannmelon
-
Ananas
Vi tilbyr blant annet:
-
Ribbe med tilhørende retter
-
Pinnekjøtt med kålrotstappe
-
Medisterkaker, julepølse og vossakorv
-
Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør
-
Gravet laks med sennepsdressing
-
Røkt laks med eggerøre
-
Krabbesalat med sprø toast og sitron
-
Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk
-
Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme
-
Spekemat etter norske og spanske tradisjoner
-
Lammerull og sylte med grov sennep
-
Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Julebuffet
Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Dessertbuffet
-
Multer
-
Riskrem
-
Julekaker
-
Karamell
-
Sjokolade
-
Diverse annet julegodt
Vi tilbyr:
-
Roastbiff av oksefilet med remulade
-
Norsk og spansk spekemat med flatbrød og rømme
-
Røket laks fra troll salamon med eggerøre
-
Gravet Laks med sennepsdressing
-
Langtidsbakt ørretfilet med urter
-
Håndpilla reker i skagenrøre med sprø toast
-
Tomatsalat av de beste tilgjengelige tomatene
-
Langtidsbakt lammelår med hvitløk og rosmarin
-
Entrecote helstekt servert i skiver med rødvinssaus
-
Duschessepoteter
-
Ovnsbakte rotgrønnsaker
-
Bearnaise
-
Nystekt steinovnsbrød og kuvertsmør på bordet
Tradisjonell norsk buffet
Kr 775,- pr. person
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
3 stk desserter
-
Panacotta med bær eller frukt etter sesong
-
Makroner i variasjon
-
Hjemmelaget brownie
Musserende vin
-
Bodegas Pinord, Cava, Spania
585,-+ Natura, Cava Reserva, Brut Nature NV (SSU)
-
Cantine Pirovano, Prosecco, Italia
585,-Col Mesian, Extra Brut NV (SSU)
-
Huber-Verdereau, Bourgogne Frankrike
695,-Cremant Blanc de Noir, Brut NV (SSU)
-
Legras & Haas, Champagne, Frankrike
875,-Millésime 2011, Blanc de Blanc Grand Cru (SSU)
Hvitvin
-
Villa Wolf, Pfalz, Tyskland
585,-Riesling trocken, (SSU)
-
Domaine Menard, Sud-Ouest, Frankrike
585,-Cuvee Marine, (SSU)
-
Didier Pabiot, Pouilly Fumé, Frankrike
695,-Florilége, Sauvignon Blanc (SSU)
-
Moreau Naudet, Chablis, Frankrike
795,-Les Pargeus, Villes Vignes, (SSU)
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Rødvin
-
Cantine Pirovano, Piemonte, Italia
565,-Montepulciano d’Abruzzo, (SSU)
-
Tedeschi, Valpolicella, Italia
615,-Lucchine, Superiore, (SSU)
-
Chateau Ferran, Bordeaux, Frankrike
635,-Bordeaux Rouge Superior, (SSU)
-
Bodegas Pinord, Penedes, Spania
655,-Chateldon Reserva, (SSU)
-
Dievole, Toscana, Italia
675,-Chianti Classico (SSU)
-
Domaine Chaume-Arnaud, Rhone, Frankrike
755,-Cotes du Rhone VIllages, Vinsobres, (SSU)
-
Clos du Moulin aux Moines, Bourgogne, Frankrike
815,-Bourgogne Rouge Clos La Perrier, (SSU)
-
Saint-Cosme, Rhone, Frankrike
875,-Chateauneuf du Pape (SSU)
Søtvin
-
Braida, Piemonte, Italia
565,-Moscato d’Asti, Vigna Senze Nome
-
Familie Laplace, Sud-Ouest, Frankrike
685,-Maydie, Tannat
-
Disznoko, Tokaj, Ungarn
750,-Tokaji, 5 Puttonyos
Fingermat
-
Lakserilette Med Urtesalat
(G,M,F) -
Sprø Toast Med Trøffeleggerøre Og Røkt Laks
(G,M,E) -
Blinis Med Rogn, Rømme Og Rødløk
(G,SE) -
Brie, Serranoskinke Og Oliven På Spyd
(SK)
Minnestund 2018
-
Snitter 5 stk, kaffe og te
kr. 420,-Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt
-
Snitter 5 stk, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle
kr. 459,-Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree, druer og walnøtt
-
Snitter 5 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle
kr. 489,-Røket Laks fra Troll Salmon, med eggerøre og gressløk⎪ Håndpilla Reker i skagenrøre med dill og sitron⎪ Roastbeef med potetsalat og rødløk⎪ Kyllingsalat med spirer og cherrytomat⎪ Brie med aprikospuree , druer og walnøtt
-
Smørbrød 3 stk, Kaffe, Te, Marsipankake og Kringle
kr. 489,-Foccaciabrød med salat, eggerøre og røket laks fra troll salamon⎪ Spiralloff lett ristet I ovn med salat, håndpilla reker I skagenrøre, sitron og dill⎪Rundskåret brød med salat, Roastbeef av oksefilet, potetsalat og urter
-
Minnestundbuffet, Kaffe, Te og Marsipankake eller Kringle
kr. 570,-Varme Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver⎪eggerøre med gressløk⎪rekesalat med sitron og dill⎪Husets roastbeef med remulade⎪potetsalat⎪brie I kuber med tørket frukt og nøtter⎪kyllingsalat med karrimajones og søt paprika⎪salatblanding med dressinger⎪Byggrynsalat med soltørket cherrytomat⎪steinovnsbakt brød⎪focaccia, aioli⎪brødsticks⎪smør og Aioli
-
Tapasbuffet, Kaffe,Te og Marsipankake eller Kringle
kr. 570,-Srøm Larsen spesial Entrecote (M)⎪ Iberico Skinke⎪Manchego ost fra Garcia (M)⎪Kjøttboller med hvitløk og tomatsaus (SE,M,E)⎪Kyllingfilet med spicy bbq saus (M)⎪Cherrytomat og bocconchini mozzarella⎪Bulgur salat med fetaost (M,G)⎪Grønne asparges med hvitløk og olivenolje (PI)⎪Wrap med røkt laks og urter (G,E,F,S)⎪Scampi stekt på spyd (SK,M)⎪Egg med Bacon,m Gressløk og Chilimasjones (E,S)⎪Diverse Oliven fra Spania⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød (G)⎪Aioli (E)
⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00