22 70 34 00 ⎪   post@eckbo.no

Selskapsmeny

3 retters: kr 845,- | 4 retters: kr 899,- | 5 retters: kr 1.035,-

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Forretter

  • Flekksteinbit fra Meløy

    (F,M,L,SE)

    Sesongens grønnsaker, fennikelsalat og hollandaise

  • Gyllenstekt Kamskjell

    (M,L,F,G,SK)

    Røkt ørretrullade, Ibericochips og Vinagrette med eple

  • Bresaola fylt med Pepperrotkrem

    (M,L)

    Parmesanchips, Historiske tomater, Urteolje og Basilikum

  • Sashimi av Frøya laks

    (F,E,S)

    Soyaglace, Chilimajones, Riscrisp og Wakamesalat

  • Hvitvinsposjert hel Hummerhale

    (M,L,SK,E)

    Valg av denne retten 75,- tillegg per person ----- Hollandaise med Løyrom, Posjert spinat og Karse

Mellomretter

  • Tunfisk Sashimi - Andre rett

    (F,S,)

    Lime - soyamarinade og wakamesalat

  • Tartar av Frøya laks - Andre rett

    (F,G,M)

    Urtekrem, Rugbrødtoast og riscrisp

  • Utvalgt sorbet med fruktchips - Tredje rett

  • Ostetallerken

    (M,L,G)

    3 utvalgte oster fra våre leverandører, Lunt fruktbrød, Aprikos og nøtter

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Hovedretter

  • Kronhjort indrefilet

    (M,SE)

    Potet anna, Sesongens grønnsaker, Østersopp og Portvinsglace

  • Andelårconfit

    (M,SE)

    Potetkrem, Bok choy, Shi take sopp og appelsinsaus

  • Filet og Carre av Lam

    (M,SE,E)

    Honningglaserte rotgrønnsaker, duchessepotet og choronsaus

  • Okse indrefilet

    (M,L,SE)

    Potet anna, Sellerirotpure, Østersopp, småløk og Rødvinsaus

  • Gyllenstekt Laksefilet

    (M,F)

    Gresskar og gulrotkrem, beurre noisette, søtpotetcrisp og purreløk

Desserter

  • Flytende sjokoladefondant

    (M,L,G,E)

    Hvit sjokoladejord, Kirsebærsaus og Karamell

  • Eksotisk mangodessert

    (M,G,E)

    Mango delight, Bakt ananas og Sorbet

  • Dobbel sjokolademousse

    (M,L,G,E)

    Sjokoladejord, Bringebærcoulis og Bringebærsorbet

  • Eckbo´s grand dessert

    (M,L,G,E)

    pasjonsfruktgele, Sjokoladeterrine, Søt mangomousse, Sorbet og Krystallisert hvit sjokolade

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tillegg

  • Fingermat

    3 stk 80,- ⎪ 4 stk 100,-

    Blinis med løyrom, rødløk og rømme (G,M,F) - San Daniel skinke og brie på toast (M,L,G) - Scampi med guacamole, mango og spirer(SK) - Lakserilette med lakserogn på toast (G,F,E)

  • Eksotisk frukt og jordbær til apéritif

    kr 32,- pr. person

    Vi lager etter sesong og tilgang

  • Snacks

    kr 20,- pr. person

    Chips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)

  • Nattmat

    kr 85,- pr. person

    2 stk wienerpølser med tilbehør (M, E)

  • Kaker

    Pris etter forespørsel på alle kaker

    Vi kan levere innenfor alle kategorier. Det er mulig å ta med egne kaker. Da tilkommer et kakehåndteringsgebyr på kr. 35,- pr person

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Tapasbuffet

Kr 845,- pr. person

                                                                                      Minimum 30 personer på våre buffetter.

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Tapasbuffet (Minimum 30 personer)

  • Okse Entrecote

    (M)

  • San Daniel Skinke

  • Manchego

    (M)

  • Albondigas

    (SE,M,E)

  • Kyllingfilet Med Trøffelmajones

    (M)

  • Chorizo

  • Grønn salat

  • Tomat og Mozarella

    (M)

  • Sesongens marinerte grønnsaker

    (PI)

  • Wrap med Røkt Laks

    (G,E,F,S)

  • Scampi Spyd

    (SK,M)

  • Egg med chillimajones og cherrytomat

    (E,S)

  • Oliven div

  • Breadsticks

    (G)

  • Foccacia Brød

    (G)

  • Aioli

    (E)

Dessert Tapas

  • Vannbakkels med salt karamell og sjokolade

    (G,M,N)

  • Mango Panacotta med marinert mango

    (L)

  • Klassisk brownies i Biter

    (G,E,M)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Grill med tapas

Kr 908,- pr. person

                                                                                     Minimum 30 personer på våre buffetter.

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

I menypris inngår leie av lokale og personale.


Grill med Tapas (Minimum 30 personer)

  • Okse Entrecote

    (M)

  • Utbeinet Grillet Lårfilet av Gårdskylling

    (M)

  • Spansk ostepølse , Bratwurst og Lammepølse

    (M,E)

  • Bernaise og BBQ Saus

    (M,E)

  • Scampi på spyd

    (SK,M)

  • Wrap med røkt laks

    (G,E,F,S)

  • Langtidsbakt laksefilet

    (PI,F)

  • San Daniel Skinke

  • Tomat og Mozarrella

    (M)

  • Sesongens kaldmarinerte grønnsaker

    (PI)

  • Sommersalat

  • Manchegoost

    (M)

  • Oliven div

  • Bakte småpoteter

    (M)

  • Foccacia Brød

    (G)

  • Aioli

    (E,S)

Dessert grill tapas

  • Vannbakkels med salt karamell

    (G,M,N)

  • Klassisk Brownies i biter

    (G,E,M)

  • Mango Panacotta med marinert mango

    (L)

  • Frukt og bær etter sesong

  • Macroner

    (N)

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Julebuffet

Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.


Kr 908,- pr. person

                                                                                     Minimum 30 personer på våre buffetter.

I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi tilbyr blant annet:

  • Ribbe med tilhørende retter

  • Pinnekjøtt med kålrotstappe

  • Medisterkaker, julepølse og vossakorv

  • Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør

  • Gravet laks med sennepsdressing

  • Røkt laks med eggerøre

  • Krabbesalat med sprø toast og sitron

  • Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk

  • Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme

  • Spekemat etter norske og spanske tradisjoner

  • Lammerull og sylte med grov sennep

  • Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat

Dessertbuffet

  • Multer

  • Riskrem

  • Julekaker

  • Karamell

  • Sjokolade

  • Diverse annet julegodt

Minnestund

                                                                                    Minimum 30 personer på våre buffetter.

Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal

Minnestund

  • Snitter 5 stk, kaffe og te

    kr. 441,-

    Røket Laks med eggerøre ⎪ Reker i skagenrøre ⎪ Roastbeef med potetsalat ⎪ Kalkunfilet med tomat ⎪ Brie med aprikos

  • Snitter 3 stk, karbonadesmørbrød, kaffe og te

    Kr. 441,-

    Røket Laks med eggerøre⎪ Reker i skagenrøre ⎪ Roastbeef med potetsalat ⎪ Karbonade med remulade og bacon ⎪

  • Smørbrød 3 stk, kaffe og Te

    kr. 462,-

    Røket laks med eggerøre ⎪ Reker i skagenrøre ⎪ Roastbeef med remulade ⎪

  • Minnestundbuffet, kaffe og te (minimum 30 personer)

    kr. 556,-

    Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver⎪Eggerøre ⎪Reker i Skagenrøre⎪Roastbeef med remulade⎪Potetsalat⎪Brie⎪Kalkunfilet ⎪Salatblanding med dressinger⎪Tomatsalat ⎪Steinovnsbakt brød⎪Focaccia⎪Aioli⎪Brødsticks⎪

  • Tapasbuffet, kaffe og te (Minimum 30 personer)

    kr. 556,-

    Entrecote av okse ⎪San Daniel Skinke⎪Manchego ⎪Sesongens kaldmarinerte grønnsaker⎪Wrap med røkt laks⎪Tomat og Mozarellasalat⎪Albondigas⎪Kylling - Trøffelmajones⎪Scampi spyd ⎪Egg med cherrytomat⎪Chorizopølse ⎪Grønn salat⎪Oliven diverse⎪Brødsticks⎪Foccaciabrød ⎪Aioli

  • Marsipankake

    Kr. 68,-

  • Kringle

    Kr. 48,-

  • Marsipankake og kringle

    Kr. 89,-

  • Dessert tallerken

    Kr. 95,-

    Kjøkkensjefens utvalgte desserter servert på fat per bord

  • Kjøkkensjefens grand dessert

    Kr. 165,-

    Servert på tallerken per person

Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B

Vinkart

Servert i Eckbo Selskapslokaler

I vinpris og menypris inngår leie av lokale og personale.

Musserende

  • Prosecco Brut, Italia

    660,-

    Husets

  • Cava Maria Casanovas, Spania

    710,-

  • Champagne Tribaut Schloesser , Frankrike

    990,-

  • Champagne Moët & Chandon Impérial Brut

    1500,-

  • Champagne Dom Perignon

    ---

    Pris etter forespørsel

Hvitvin

  • Chardonnay Chaval Moscate, Spania

    660,-

    Husests

  • Toscana In Bianco, Italia

    710,-

  • Alsace Riesling Moltès Tradition, Frankrike

    800,-

  • Javier Sanz Sauvignon Blanc

    850,-

  • Chablis Oliver Tricon, Frankrike

    900,-

Rødvin

  • Finca Bacara Monastrell 2020, Spania, Jumilla

    660,-

    Husets vin

  • Toscana Montepulciano Duca di Saragnano, Italia

    700,-

  • Valpolicella Villa Canestrari, Italia

    760,-

  • Oliver Tricon Bourgogne Pinot Noir, Frankrike

    810,-

  • Ribera del Duero Pago de los Capellanes, Spania

    890,-

  • Monti Barolo Monforte D`Alba, Italia

    1250,-

Dessertvin

  • Old Tawny Borges Soalheira 10 år, Portugal

    660,-

    Husets

  • Catalonia Caligo Petit, Spania (37,5Cl)

    660,-

    Husets

  • Champagne Tribaut Instant Gourmand Sec, Frankrike

    760,-

  • Veneto Alesium Recioto della Valpolicella, Italia

    860,-

    Bestillingsvare 3 uker

Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.

Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00