Arrangement hos Eckbo Selskapslokaler

Nærbilde av brud som holder en brudebukett

Bryllup

Eckbo er en svært erfaren bryllupsarrangør, og kan forsikre deg om at alt vil gå som forventet på den store dagen. Og den vakreste dagen i ditt liv, bør du også holde i de vakreste og mest romantiske omgivelser byen har å by på, med de mest erfarne og profesjonelle servitører, et dyktig og dedikert kjøkken og med erfarne og rutinerte arrangører som vet hva som kreves for en fullkomment lykkelig dag. 


Ønsker du vielse på stedet? Vi kan legge til rette for romantisk vielse i hagen så lenge været tillater det. Mulighet for å flytte det innendørs ved dårlig vær

Bilde fra selskapslokalet i andre etasjen hos Eckbo Selskapslokaler AS

Konfirmasjon og dåp

Merkedager er dager med stort ansvar og som krever mye av familien. Konfirmasjon og dåp er typiske familiedager hvor man ofte har selskapet hjemme i eget hus, med stort press på at alt skal gå glatt og riktig for seg. Tenk så deilig å legge det meste av ansvaret over på oss slik at dere kan slappe av, nyte dagen og feire livet til barna deres.

Dekket langbord i først etasje hos Eckbo Selskapslokaler AS

Jubileum

Enten det er snakk om 20 eller 200 gjester. Alt kan og bør feires! Vi kan tilby høytidelig eller uhøytidelig stemning, full oppdekning eller enkel lunsj, inne eller ute, sent eller tidlig, tradisjonelt eller kreativt. Vi har lokalene som passer, og vi strekker oss langt for å gi deg en minnerik dag sammen med familie og venner.

Ingangspartiet til Eckbo Selskapslokaler AS med rød løper

Lansering og premierefest

Unike lokaler og omgivelser for unike begivenheter. Vi kan skreddersy ditt neste releaseparty, premierefest og moteshow. 


Vi har stor kapasitet til ditt arrangement. Kapasiteten kan tilpasses deres behov. Sittende arrangement opp til 160 personer i samme rom, og helt opp til 350 for stående arrangement som hageparty og moteshow.

Bilde fra et selskap utendørs i hagen til Eckbo Selskapslokaler AS på vinterstid

Kick-Off

Å sparke noe i gang. Slå på stortromma. Å begeistre og inspirere alle ansatte. Å løfte i flokk. Det er det, det handler om. Når en bedrift skal utrette store ting, må man også ha et skikkelig avspark. Et stort festmåltid i vakre omgivelser. Festkledde saler. Et intimt hageselskap i godt selskap, kan fort gi gode resultater. Eckbo gir deg annerledes opplevelse i vakre omgivelser. Vi har erfarne samarbeidspartnere på live musikk, lyd, lys og scene for alle typer arrangement. Vi skaffer alt du måtte trenge, eller ikke visste du trengte.

Bilde av et konferanserom hos Eckbo Selskapslokaler AS

Konferanse

Eckbo har rom for å tenke nytt. Nå kan du gi bedriften din et annerledes og inspirerende løft. Eckbo tilbyr idylliske omgivelser, unike møtelokaler og moderne teknisk utstyr som passer ypperlig for konferanse, møter og andre samlinger. Og hva er bedre for et vellykket seminar enn fantastisk mat, kald hvitvin og overdådige lunsjer under trærne? Snakk med oss om dine kommende konferanser og seminarer. Vi kan skreddersy aktivitetspakker for den enkelte bedrift eller gruppe.

Dekket julebord hos Eckbo Selskapslokaler AS

Julebord

Før jul er det god gammeldags, tradisjonell og eventyrlig vakker jul som fyller alle kriker og kroker på Eckbo i Oslo. Det store treet står pyntet, røkelsen er tent, duftene sprer seg gjennom de store salene. Ønsker du en spennende vri på årets julebord, kan vi friste deg med julebord inspirert av julens råvarer eller sette opp en treretters julemeny. Kokkene gjør det som skal til for å tilfredsstille deres ønsker.

Kom julebordet litt brått på i år?
Kanskje er det like fornuftig å ta en oppsummering og kose seg med kollegaer på det nye året i stedet. Jula varer jo helt til påske. Bare spør oss.


Bilde av et pyntet bord til juleball hos Eckbo Selskapslokaler AS

Juleball

Eckbo selskapslokaler er den perfekte plassen å arrangere årets vakre juleball. Vi ruller ut den røde løper, tenner faklene og pynter lokalet for ball. Vi har lang erfaring i å arrangere juleball for skoleelever, private grupper og bedrifter.

Bilde av grilling i hagen til Eckbo Selskapslokaler AS

Sommerfest

Alle elsker sommeren. Alle elsker en god fest. Så hvorfor ikke slå to favoritter sammen.
Sommeren på Eckbo, med sine fantastiske grøntområder med gamle trær gir uante muligheter for en spennende og stemningsrik sommerfest. En fest å huske resten av livet. Eckbo byr på intim stemning og utsikt over Oslo og fjorden. Vi har en fantastisk kullgrill og tilbyr sommerbuffet i hagen.


Sommeren er kort, så begynn å drømme om din sommerfest allerede nå.