Tlf: 22 70 34 00 | post@eckbo.no


TAPASBUFFET

Stekte scampi med chilli og hvitløk ( SK )
Gårdskyllingbryst
( M, PI )
Crispy chorizopølse
Potetomelett
( E, L, M )
Marinert entrecôte på grillspyd
( M )
Serranoskinke med søt melon
Manchego ost
( L )
Kjøttboller med tomatsaus
( SE )
Tomat og mozzarella
( PI, L )
Kikertsalat med fetaost
( PI )
Asparges med parmesan
( L )
Gratinerte fylte champignon med gorgonzola
( L, M, PI )
Gaspacho i porsjonsglass
( PI, SE, G )
Wrap med røkt laks og urter
( G, F, E )
Tomatfileter med chevrekrem
( L )
Olivenblanding

Serveres sammen med aioli ( E ), guacamole, nystekt brød ( G ), og brødsticks ( G )

Crème brulee ( L, E ), panacotta ( L ) og sjokoladeostekake med irish cream ( L, G )

Tapasbuffet
Kr 740,- pr. person

SERVERT I LOKALENE VED Eckbo Selskapslokale

I menypris inngår lokalleie og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Eckbo Selskapslokaler AS, Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl. 8:00 -16:00 tlf.: 22 70 34 00 – post@eckbo.no

Forklaring på alergenforkortelser:
Gluten-G, Skalldyr-SK, Egg-E, Pinjekjerner-PI, Fisk-F, Peanøtter-P, Soya-S, Melkeprotein-M, Laktose-L, Nøtter-N,
Selleri-SE, Sennep-SEN, Sesam-SES, Svoveldioksid og Sulfitt-SSU, Lupin-LU, Bløydyr-B