Tlf: 22 70 34 00 | post@eckbo.no

SELSKAPSMENY
line_2
Forklaring på alergenforkortelser nederst på siden

Forretter

Røkt gårds andebryst i skiver med crispy pinjekjerner og jordskokkpuré ( M, L, PI )
Servert med sprø grønnsakschips pinjekjerner og utvalgte urter.

Ceviche i trilogi av kamskjell kveite og ørretfilet ( E, B, F )
Servert med mangomajones, avokado, ristete gresskarkjerner, chips og urter.

Hvitvin og smørbakt breiflabbfilet fra norskekysten ( M, F )
Servert med sitrus beurre blanc og spinat med chalotteløk.

Langtidsbakt kveitefilet med sitrusvodka ( F, M, PI )
Servert med fenikkelpuré kokt i fanta, saus vierge og urteolje.

Hvile- og mellom retter

Fylt ravioli med kalvekjøtt og trøffel ( G, L, SE, E, M )
Serveres med parmesanskum, kraftig rødvin – steinsoppreduksjon og gressløk.

Husets røkte ørretrulade med rugbrød ( F, G, L )
Servert med guacamole, rømme, syltet løk, ørretrogn og blomkarse.

Hovedretter

Langtidsbakt hjortefilet med rosmarin og timian ( SE, M )
Serveres med gulrot-/appelsinpuré, bresert løk og bakte grønnsaker
Potet Anna og rødvinssaus med portvin.

Lammecaree og lammefilet fra helgelandskysten ( M, E )
Duschessepotet gratinert i ovn, provensalske grønnsaksrull med bakt paprika,
bearnaisesaus og purrecrisp.

Ekstra mørnet okse indrefilet ( M, SE, L )
Servert på smørstekte asparges og Potet Anna.
Glaserte småløk, sopp etter sesong, sellerirotpuré med jordskokk og rødvinssaus.

Gårdsandebryst med honning og appelsin ( M, SE, SES )
Smørstekt røstipotet, kremet søtpotetpuré, braisert endive
appelsinsaus og confitert cherrytomat.

Kveitefilet langtidsbakt i ovn ( F, M, E )
Servert med Duchessepotet, grønne asparges
beurre blanc saus, urtesalat og minigrønnsaker i variasjon.

Oster

Kjøkkensjefens 4 utvalgte oster med fruktbrød og annet godt tilbehør ( G, L, N )

 

Desserter

Varm klassisk sjokoladefondant med bourbonvaniljeis ( G, L, E, M )
Bær etter sesong , karamellsaus med fløte og husets Bourbon vaniljeis.

Grand dessert ( E, M, N, G )
En kombinasjon av delikate søte smaker.
Macron, terte, sorbet, mini sjokoladefondant, bær og dekorasjoner.

Ostekake laget med sjokolade og irish cream ( L, G, E )
Servert med pisket krem, bringebærgele, friske bær og bærsaus.

Bringebær delight ( L, N, G, M )
Sesongens bringebær laget til lys mousse med sprø bunn og makron.
Utvalgte bær, sorbet og smakfulle dekorasjoner.

 

SERVERT I LOKALENE VED Eckbo Selskapslokaler AS

3 retters: kr 750,- | 4 retters: kr 825,- | 5 retters: kr 910,-

I menypris inngår lokalleie og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00

Forklaring på alergenforkortelser:
Gluten-G, Skalldyr-SK, Egg-E, Pinjekjerner-PI, Fisk-F, Peanøtter-P, Soya-S, Melkeprotein-M, Laktose-L, Nøtter-N, Selleri-SE,
Sennep-SEN, Sesam-SES, Svoveldioksid og Sulfitt-SSU, Lupin-LU, Bløydyr-B