Menyer for alle anledninger
Selskapsmeny
3 retters: kr 895,- | 4 retters: kr 975,- |
Bryllupspakker på forespørsel
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Forretter
-
Sashimisalat
(G,F,S,E)Frøya laks i tynne skiver, Ruccola, Avocadokrem, Mangosalsa, Soyaglace og Rischips med Chiliflakes
-
Bresaola med pepperotkrem
(M,L)Historiske tomater, Parmesanchips, Balsamicoreduksjon og Basilikum
-
Piggvarfilet
(F,E,M,G)Spinat og Sjalottløk, Krutonger, Grønnkålchips og Hollandaise
-
Kamskjell
(F,SK,G,M)Røkt lakserullade, Pastinakkpure, Eplevinagrette og Chips av Strandaskinke
Mellomretter og Hvileretter
-
Hummer og rekecocktail
(SK,G,E)Srirachamajones, Avocado, Stangselleri og Sprø toast
-
Gigant Kamskjell
(SK,G)Blomkål, Sprøtt bacon, Krutonger og Trøffel
-
Champagnegranite
Serveres med jordbær og mynte
-
Ostetallerken
(G,M,N)3 utvalgte oster, Fruktbrød, Syltet pære, Aprikospure og Nøtter
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløydyr-B
Hovedretter
-
Hjort Carre og filet
(M,SE)Gulrot og appelsin pure, Potet anna, Sesongens grønnsaker, Tyttebær, Rødvinvsglace og Pastinakkchips
-
Storfe Indrefilet
(M,E,SE)Bakt potetpure, Sesongens grønnsaker, Karamellisert småløk og Rødvinvsaus
-
Honningstekt Andebryst
(M,SE,E)Duchessepotet, Bok choy, Endive, Syltet rødløk, Appelsinsaus og Søtpotetchips
-
Gyllenstekt Ørretfilet
(F,S,E)Asparges, Blomkålpure, Confit av cherrytomater, Syltet rødløk, Bakte småpoteter og hollandaise
Desserter
-
Varm sjokoladefondant
(G,M,E,N)Vaniljeis, Karamellsaus, Hasselnøtt krokan og Appelsin
-
Hvit og mørk sjokolademousse
(M,E,G)Bringebærcoli, Sorbet, Lærdalsbringebær og Jordbær
-
Ostekake
(E,M,G)Bringebær, Crumble, Tuille og Sorbet
-
Grand Dessert
(M,E,G,N)Ostekake, Solbærmousse, Brent hvit sjokolade, Sjokoladechips, Sjokoladeterrine og Rosesorbet
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Tilvalg
-
Fingermat
3 stk 125,-Storfe Indrefilet på sprø baguette med trøffelmajones, glasert løk og persille (G,M) - Serranoskinke, Brie, Honning og oregano på toast (M,G) - Laksefilet på toast med Srirachamajones, Rogn og Dill (F,G,E)
-
Eksotisk frukt og jordbær til apéritif
kr 39,- pr. personVi lager etter sesong og tilgang
-
Snacks
kr 25,- pr. personChips i variasjon, saltstenger, chillinøtter og peanøtter (N)
-
Nattmat
kr 95,- pr. person2 stk pølse med tilbehør (M, E)
-
Kaker
Pris etter forespørsel på alle kakerVi kan levere innenfor alle kategorier. Det er mulig å ta med egne kaker. Da tilkommer et kakehåndteringsgebyr på kr. 35,- pr person
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Tapasbuffet
Kr 890,- pr. person
Minimum 30 personer på våre buffetter.
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Tapasbuffet (Minimum 30 personer)
-
Oksefilet med aromasopp og trøffelmajones
(M,E) -
Kjøttboller med tomatsaus
(M,E,G) -
Kyllinglårfilet med BBQ og Chipotle
(M,E) -
Potet anna
(M,L) -
Scampi spyd med chili, ingefær, hvitløk og lime
(SK,M) -
Spicy laks med avocadosalat og alfaspirer
(F,S,G) -
Tortilla med røkt laks, koriander, aioli og rødløk
(G,E,F) -
Grillet hvitløksbaguette med chili
(G,M) -
Spansk vellagret serranoskinke 24 mnd
-
Manchego ost
(M) -
Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella
(M) -
Sesongens grønnsaks salat
(M) -
Dampet egg med håndpillede reker, dill og sitron
(E,S) -
Grønne mammut oliven
-
Piementos de Padron / Stekt Padronpaprika
-
Foccacia Brød og breadsticks
(G) -
Klassisk Aioli
(E)
Dessert Tapas
-
Creme Brulee
(E,M) -
Brownie med salt karamell og finhakkede nøtter
(M,E,G,N) -
Brinebærpannacotta med friske bringebær og bærsaus
(M)
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Grill med tapas
Kr 950,- pr. person
Minimum 30 personer på våre buffetter.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Grill med Tapas (Minimum 30 personer)
-
Grillspyd med Entrecote, timian og hvitløk
(M) -
Spansk ostepølse med chili , Bratwurst og Lammepølse
(M,E,G) -
BBQ marinert grillet kyllinglårfilet
-
Kokkens Bernaise og BBQ Saus
(M,E) -
Potet anna
(M) -
Scampi på spyd med chili, ingefær, hvitløk og lime
(SK,M) -
Spicylaks med avocadosalat og alfaspirer
(F,S,G) -
Tortilla med røkt laks, koriander, aioli og rødløk
(G,E,F,S) -
Grillet hvitløksbaguette med chiliflakes
-
Spansk vellagret serranoskinke 24 med
-
Manchego Ost
(M) -
Tomater i variasjon med fersk bøffelmozarella
(M) -
Frisk ruccolasalat med tranebær og valnøtter
(SEN,N) -
Dampet egg med håndpillede reker, dill og sitron
-
Grønne mammut oliven
-
Piementos de Padron / Stekt Padronpaprika
-
Foccacia Brød og brødsticks
(G) -
Klassisk Aioli
(E)
Dessert grill tapas
-
Brownies med salt karamell og finhakkede nøtter
(G,M,N,E) -
Bringebær pannacotta med friske bringebær og bærsaus
(M) -
Sesongens frukt og bær
-
Creme Brulee
(M,E)
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Julebuffet
Vår buffet i juletiden er en hyllest til klassiske retter.
Vi kombinerer menyen med sjømat og utvalgte råvarer, smaker og krydder som minner om jul og god stemning.
Kr 990,- pr. person
Minimum 30 personer på våre buffetter.
I menypris inngår leie av lokale og personale.
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Vi tilbyr blant annet:
-
Ribbe med tilhørende retter
-
Pinnekjøtt med kålrotstappe
-
Medisterkaker, julepølse og vossakorv
-
Ovnsbakte julepoteter med safran og meierismør
-
Gravet laks med sennepsdressing
-
Røkt laks med eggerøre
-
Krabbesalat med sprø toast og sitron
-
Utvalg av rogn og kaviar på is med blinis, rømme og rødløk
-
Rakfisk med nybakte potetlefser, rødløkringer og rømme
-
Serranoskinke
-
Sylte med grov sennep
-
Waldorfsalat ,Tomatsalat og Grønn salat
Dessertbuffet
-
Multer
-
Riskrem
-
Julekaker
-
Karamell
-
Sjokolade
-
Diverse annet julegodt
Minnestund
Minimum 30 personer på våre buffetter.
Alle priser er pr. pers inkl. mva samt lokalleie og personal
Minnestund
-
Snitter 5 stk, kaffe og te
kr. 490,-Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon ⎪ Reker i skagenrøre med ørretrogn og agurk ⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk ⎪ Grillet squash og paprika med chilimajones (vegetar) ⎪ Brie med aprikos, valnøtt og aprikospure
-
Snitter 3 stk, karbonadesmørbrød, kaffe og te
Kr. 490,-Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørredrogn og agurk⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk ⎪ Varmt karbonadesmørbrød på grillet focaccia med remulade, stekt løk og bacon⎪
-
Smørbrød 3 stk, kaffe og Te
kr. 495,-Eggerøre med røkt laks fra Troll salmon⎪ Reker i skagenrøre med ørretrogn og agurk⎪ Potetsalat med roastbeef, soltørket cherrytomat og rødløk⎪
-
Minnestundbuffet, kaffe og te (minimum 30 personer)
kr. 595,-Karbonader med stekt løk, sopp og bacon⎪ Røkt laks i skiver fra Troll salmon⎪Eggerøre ⎪Reker i Skagenrøre⎪Roastbeef med remulade⎪Potetsalat⎪Brie⎪vellagret serranoskinke 24 mnd⎪Salatblanding⎪Tomatsalat med balsamico⎪Steinovnsbakt brød⎪Focaccia⎪Aioli⎪Brødsticks⎪
-
Tapasbuffet, kaffe og te (Minimum 30 personer)
kr. 595,-Oksefilet på toast med aromasopp og trøffelmajones⎪Kjøttboller med tomatsaus⎪Kyllinglårfilet med BBQ og chipotle⎪Potet anna⎪Scampi spyd med chilli, ingefær og lime⎪Spicy laks med avocadosalat og alfaspirer⎪Wrap med røkt laks, koriander og rødløk⎪Grillet hvitløksbrød med chilli⎪Spansk vellagret serranoskinke ⎪Manchego ost⎪Tomat i variasjon med bøffelmozarella⎪Sesongens grønnsaks salat⎪Dampet egg med håndpillede reker, dill og sitron⎪Grønne mammut oliven⎪Piementos de padron/stekt padronpaprika⎪Focaccia brød og breadsticks ⎪Klassisk Aioli
-
Marsipankake
Kr. 80,- -
Kringle
Kr. 65,- -
Marsipankake og kringle
Kr. 105,- -
Dessert tallerken
Kr. 99,-Kjøkkensjefens utvalgte desserter servert på fat per bord
Gluten-G ⎪ Skalldyr-SK ⎪ Egg-E ⎪ Pinjekjerner-PI ⎪ Fisk-F ⎪ Peanøtter-P ⎪ Soya-S ⎪ Melkeprotein-M ⎪ Laktose-L ⎪ Nøtter-N ⎪ Selleri-SE ⎪Sennep-SEN ⎪ Sesam-SES ⎪ Svoveldioksid og Sulfitt-SSU ⎪ Lupin-LU ⎪ Bløtdyr-B
Musserende
-
Prosecco Brut, Italia
695,-Husets
-
Descome Crémant de Bourgogne, Frankrike
800,- -
Champagne E. Michel Extra Brut , Frankrike
990,- -
Champagne Moët & Chandon Impérial Brut, Frankrike
1500,- -
Champagne Dom Perignon, Frankrike
---Pris etter forespørsel
Hvitvin
-
Chardonnay Chaval Moscatel, Spania
695,-Husets
-
Rebenhof Vom Roten Schiefer Riesling, Tyskland
730,- -
Jean Claude Dagueneau Pouilly Fumé, Frankrike
780,- -
Saint- Romble Grande Cuvée Sancerre, Frankrike
900,- -
Remoissenet Chablis 2019, Frankrike
900,- -
Ossian 2019, Spania
950,-
Rødvin
-
Pagos De Araiz Crianza, Spania
695,-Husets vin
-
Scrimaglio Barbera d’Asti Superiore, Italia
730,- -
Toscana Montepulciano Duca di Saragnano, Italia
730,- -
Valpolicella Villa Canestrari, Italia
760,- -
Descombe Bourgogne Pinot Noir Burgund, Frankrike
810,- -
Bordeaux, Graves La Quille 2020, Frankrike
850,- -
Ribera del Duero Pago de los Capellanes, Spania
890,- -
Monti Barolo Monforte D`Alba, Italia
1250,-
Dessertvin
-
Broglia Moscato d'Asti, Italia
95,- pr. glass -
Villa Canestrari Alesium Recioto della Valpolicella, Italia
120,- pr. glass -
Old Tawny Borges Soalheira 10 år, Spania
120,- pr. glass -
Bordeaux, Graves Ch. de Cérons 2018, Frankrike
140,- pr. glass
Alle priser er i NOK inkl. mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
Jegerveien 4, 0777 OSLO
Booking kl 8:00 -16:00. Tlf: 22 70 34 00