Tlf: 22 70 34 00 | post@eckbo.no

En av Oslos perler

Private arrangement

Konfirmasjon/dåp
Merkedager er dager med stort ansvar, som krever mye av familien. Typiske familiedager hvor man ofte har selskapet hjemme i eget hus, med stort press på at alt skal gå glatt og riktig for seg. Og fryktelig mye jobb.

Tenk så deilig å legge det meste av ansvaret over på oss. Så kan dere slappe av, kose dere i ro og fred og konsentrere dere om å huske dagen av livet.


Jubileum
Alt kan, og bør, feires! Derfor har vi muligheter for alle, enten det er snakk om 20 eller 120 gjester, høytidelig eller uhøytidelig stemning, full oppdekning eller enkel lunsj, inne eller ute, sent eller tidlig, tradisjonelt eller kreativt.

Vi har lokalene som passer, og vi strekker oss så langt som du ønsker.

 

 


Bryllup
Siden dere skal love hverandre troskap og kjærlighet for resten av livet, kan vi i det minste love evige troskap, lidenskap og kjærlighet til bryllupsfesten din.
Eckbo er en svært erfaren bryllupsarrangør, og kan forsikre deg om at alt vil gå som forventet på den store dagen.
Og den vakreste dagen i ditt liv, bør du også holde i de vakreste og mest romantiske omgivelser byen har å by på, med de mest erfarne og profesjonelle servitører, et dyktig og dedikert kjøkken og med erfarne og rutinerte arrangører som vet hva som kreves for en fullkomment lykkelig dag. Vi sier “ja!”.